Free Studio 6.5.0.301: Egy szoftver mind felett…

Ne használj több alkalmazást egy időben, ha egyetlen szoftver segítségével többet is helyettesíteni tudsz. Megjelent a Free Studio 6.5.0.301. Megújult felhasználói felület, a jól megszokott funkciókkal biztosítva.

Multimédiás munkafolyamatok esetén számítógép tulajdonostól függően eltérő igények merülhetnek fel, amit általában egy adott célszoftver telepítésével lehet megvalósítani. Eltérő márka, tudás, esetleg megbízhatóság. Ez nem merül fel ha a Free Studio 6.5.0.301, avagy a szóban forgó program jelenlegi, legújabb változatát veszed igénybe.

Az eszköztárát tekintve egy igen jól megtervezett áttekinthető kezelőszerv fogad, ahol Magyar nyelvi támogatás mellett választhatsz feladatot.

A Free Studio 6.5.0.301-al könnyedén fel tudsz venni Skype beszélgetéseket, le tudsz tölteni YouTube videókat, vagy át is konvertálhatod azt mobilod által jobban támogatott kimenetre. A szerkesztő opciók alatt meglévő videóidat tudod szerkeszteni, de természetesen ez audiónál is megvalósítható.

Komolyabb szaktudás nélkül hozhatsz létre látványos GIF animációkat, ahol azok vághatóak, azok legalapvetőbb jellemzői változtathatóak meg.

Ha videó felvételt szeretnél készíteni az asztalodon zajló eseményekről, ami prezentációk, vagy játékoknál hasznos, erre is van egy specializálódott kiterjesztése.

Ha már a kiterjesztésekről van szó, azt érdemes megemlíteni, hogy a Free Studio 6.5.0.301 egyes funkciói teljes értékű kihasználásához, a felületéről kezdeményezni kell azok letöltését, mivel csak a fontosabbakat tartalmazza. Ekkor elnavigál a hivatalos oldalra, ahol ezt meg tudod tenni.

A Free Studio 6.5.0.301 eszközök opciója alatt át tudod nézni a korábban hozzáadott programokat, igény esetén a fölöslegessé váltakat törölni is lehetséges, így helyet és erőforrást lehet felszabadítani.

Az alábbi szoftverrel, anyagi ráfordítás nélkül tudsz számos multimédiás feladatot megvalósítani, a funkciók úgy lettek megtervezve, hogy azokat a felhasználók a lehető legkevesebb energiaráfordítással tudják hasznosítani.

Free Studio 6.5.0.301 Egy szoftver mind felett-44521

Egy univerzális szoftver ami multimédiás feladatok esetén támogat: Free Studio 6.5.0.301


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Free Studio 6.5.0.301: Egy szoftver mind felett...
Szerző
Leírás
Ne használj több alkalmazást egy időben, ha egyetlen szoftver segítségével többet is helyettesíteni tudsz. Megjelent a Free Studio 6.5.0.301. Megújult felhasználói felület, a jól megszokott funkciókkal biztosítva.

Kapcsolódó szoftverek