Advanced Uninstaller PRO, multifunkciós karbantartó szoftver a PC-dre

Az alkalmazás neve senkit se tévesszen meg hisz nem csak a régen használt szoftvereik eltávolítását tudjuk vele elvégezni, hanem optimalizálni is tudja a számítógépünket.

Mégis az egyik legértékesebb funkciója a programeltávolító összetevő, mivel monitorozza az aktuálisan telepítés alatt álló programokat így még hatékonyabban lesz képes a hozzá tartozó összetevőket törölni ha már fölöslegessé váltak. Talán az egyetlen hátránya a sebessége mivel a keresési folyamat igen időrabló tud lenni, cserébe alapos. A hivatalos oldal itt érhető el. Kipucolhatjuk még vele a regisztrációs adatbázist, töredezettség mentesíthetjük, mentést készíthetünk arról, a böngészőnk előzményei is konfigurálhatóak. Fejlett tisztítójával alkalmazásaink, illetve a Windows előzményei mindenre kiterjedően analizálhatóak továbbá el is távolíthatóak. Helyet kapott még benne egy Startup Manager funkció is.

Innen letöltheted…

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek