FTP

Find My Files 2020.2.01

A Find My Files egy fájlkezelő szoftver a számítógépen található fájlok egyszerű rendszerezésére, az azok felkutatására lehet felhasználni. A program fájl formátum szerint tud eredményt biztosítani, kilistázni az összes tartalmat amit begépeltünk, megfelel a keresési feltételeknek. Képekhez, videókhoz, dokumentum fájlokhoz, zenékhez választható.

Egyszerűbb navigációt, illetve fájl rendezést tesz lehetővé a Find My Files nevű fájlkezelő szoftver amivel rendszerezetten, egy beépített kereső segítségével lehet felkutatni azokat a fájlokat amiket a szoftverre szeretnénk bízni.

A Find My Files letöltése után a szoftver telepítésekor ki lehet választani, hogy milyen funkciókat szeretnénk használni, rendszeresen futtatnánk e, illetve hogy létre hozzon e egy ikont az asztalon, azzal a szoftver elindítható ha egy meghatározott fájlt szeretnél keresni a számítógépeden, a merevlemezen.

A fájlkezelésre létrehozott szoftverrel elsősorban multimédiás, illetve irodai feladatokra megfelelő tartalmakat lehet felkutatni, ahol az azok számára külön funkció lett létrehozva. Támogatott képekhez, videókhoz, dokumentum fájlokhoz, zenékhez. A Find My Files használatakor a felületén található kereső területre csak be kell írni azt a kifejezést amit meg szeretnél találni, azt fájl formátum szerint a megfelelő formátumba rendezve lehet megtalálni. Plusz szűrőkkel lehet pontosítani a feladatot ahol dátum, méret alapján lehet még hatékonyabbá tenni. Valamivel gyorsabb hatékonyabb fájl rendszerezési, keresési eredményekkel jár együtt ha a Windows szolgáltatását a Find My Files szoftverével kiegészítve használjuk, esetleg le is cserélhető ha rengeteg tartalmat tárolsz a gépeden.

Erőforrás, hatékony fájl keresési eredmény

Nem rendelkezik nagyobb erőforrás igénnyel, nagyon egyszerű a használata, sajnos kereskedelmi termék ahol funkció korlátozás tapasztalható ha nem vásároljuk meg, amire még fel kell hívni a kipróbálók figyelmét, hogy a fájlkezelő alkalmazás használatának az érdekében regisztrálni kell, csak abban az esetben áll rendelkezésre a kereső eszköz.

Paneles felülettel kifejlesztett fájlkezelő az XYplorer, illetve a Total Commander, az utóbbihoz kiegészítőket is hozzáadhatunk, illetve szerkesztési feladatokhoz a kedvenc szoftverünket is integrálhatjuk hozzá.

A Find My Files egy barátságos felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő program amivel adott tartalmakat lehet felkutatni, a fájlok hatékonyabb áttekinthetőbb rendszerezésére lesz lehetőség. Szűrővel, korszerű indítófelülettel.

Find My Files

Find My Files Összefoglaló:

 • fájlkezelő szoftver
 • fájlkereső funkció
 • szűrők támogatása
 • tartalom alapján használható rendszerezés
 • csekély erőforrás
 • modern, dizájnos felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Find My Files
Platform
Windows
Teljes ár
EURO 10,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WizFile 3.102024-05-21 WizFile 3.10 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]
 • WizFile Portable 3.102024-05-21 WizFile Portable 3.10 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]
 • UltraFileSearch 6.8.12024-05-20 UltraFileSearch 6.8.1 (0)
  Az UltraFileSearch egy rendkívül hatékony, egyszerű lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás. A szoftver, mint a hasonló […]
 • UltraFileSearch Lite Portable 6.8.12024-05-20 UltraFileSearch Lite Portable 6.8.1 (0)
  Az UltraFileSearch Lite Portable nevű fájlkezelő programmal rendkívül csekély erőforrás mellett tudsz a gépeden fájlokat keresni, […]
 • Sigma File Manager 1.72024-05-17 Sigma File Manager 1.7 (0)
  A Sigma File Manager kiváló stílusú indítófelületén fájlkezelési feladatokat végezhetünk, számos jó dolgot biztosít. A fájlkezelési […]

Szólj hozzá