Felhő alapú biztonsági mentés készítő szoftver: CloudBacko Home

Korszerű biztonsági mentés készítő program a CloudBacko Home amivel a nem visszaszerezhető tartalmakról lehet biztonsági mentést létrehozni. Online lehet azokat eltárolni így az egy biztonsági mentés helyreállítás optimális végrehajtásához profi kliens Windows operációs rendszeren.

Eredményesen használható biztonsági mentés készítő eszköz a CloudBacko Home amivel Windows operációs rendszeren található fájlokról képes biztonsági mentést létrehozni, amiket Online tárolva lehet elérni amihez csak internet kapcsolat szükséges. Egyéni biztonsági mentés készítő program.

A Backup kliens telepítése után konfigurálható, hogy mely tartalmakról hozzon létre biztonsági mentést, a szoftver a célmappákba másolt tartalmak szinkronizálásához a tulajdonságait definiálhatjuk.

Biztonsági mentések tervezéséhez

A szoftver az ismertebb felhő tárhely szolgáltatókhoz futtatható Google Drive, Dropbox, Amazon, Microsoft Azure ahol egy regisztrációt kell készíteni majd a csatlakoztatása után a program automatikusan összehasonlítja a két mappa tartamát, a definiált irányban szinkronizálja a fájlokat.

A biztonsági mentés készítő szoftver testre szabása után a program a tálcán érhető el, ahol a futtatásához lényeges konfigurációs jellemzőket lehet definiálnunk. A CloudBacko Home innen szerezhető be, ami a tesztelési időszak alatt korlátlanul áll rendelkezésre.

CloudBacko Home – biztonsági mentés készítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Felhő alapú biztonsági mentés készítő szoftver: CloudBacko Home
Szerző
Leírás
A biztonsági mentések tervezéséhez használható szoftverrel a lényegesebb tartalmak online érhetőek el, CloudBacko Home egy modern tools Windows futtatók számára.

Kapcsolódó szoftverek