Lemezkép formátumban tudsz biztonsági mentést készíteni a Free Windows Data Recovery rendszereszközével

Nagyon egyszerűen lehet teljes meghajtókról biztonsági mentést készíteni az ingyenes Free Windows Data Recovery megoldásával amit egy lemezkép formátumban lehet később majd használni a helyreállításhoz. A szoftver nem csak erre használható fel hanem akár törölt fájlok visszaállítására is.

Nem találunk annyi beállítási eszközt a szoftver felhasználói felületén mint a hasonló biztonsági mentés készítő szoftverek kipróbálásakor. Így a szoftver azok számára javasolt akik a Windows beépített szolgáltatását szerették volna alternatív megoldással lecserélni. A szoftver csak IMG lemezkép formátumot támogat, az az összes fájlt, illetve beállítást tartalmazza amit a rendszer aktuális pillanatképében rendelkezésre áll.

Egyszerű használat biztonsági mentések létrehozásához

A helyreállítást a program felhasználói felületén egyetlen kattintással lehet elindítani. Hátrány, hogy nem gazdaságosan kezeli a háttér tárolókat amit a kevés konfigurálási lehetőség, illetve a felhasznált üres hely biztonsági mentésben való felhasználása mint eredmény. Ettől függetlenül teljes meghajtókhoz, illetve akár saját fontos fájlokat tartalmazó merevlemezekről való biztonsági mentések elkészítéséhez is tökéletes eszköz a Free Windows Data Recovery.

Véletlenül törölt fájlok visszaszerzéséhez is használhatjuk a Free Windows Data Recovery megoldását, teljesen ingyenes.

Free Windows Data Recovery – biztonsági mentés készítő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Lemezkép formátumban tudsz biztonsági mentést készíteni a Free Windows Data Recovery rendszereszközével
Szerző
Leírás
Ingyenes törölt adat helyreállító szoftver amit biztonsági mentések készítéséhez is futtatni lehet amit Data Recovery névvel tett közzé a fejlesztője.

Kapcsolódó szoftverek