Letöltésvezérlő

Extreme Picture Finder 3.41.2.0

Az Extreme Picture Finder egy különleges letöltésvezérlő alkalmazás, amivel képeket, videókat, zenéket tudsz a gépedre lementeni. A kereső funkciót is biztosító szoftver több lehetőséget is biztosít az igényre szabott eredmények biztosításához. A program támogatja, hogy a futtatása előtt megadd hol keressen tartalmakat.

Egy speciális letöltés vezérlő kliens alkalmazás az Extreme Picture Finder, amivel a hasonló programokkal ellentétben adott fájlokat lehet lementeni felhasználói igény szerint. Több médiafájl forrás adható meg, ez szinte bármi lehet, kép, videó, zenei tartalom. A szoftver használata nagyon egyszerű.

Az Extreme Picture Finder letöltését követően az alkalmazás telepítése után néhány speciális beállítást is el lehet végezni, ezt követően egy beépített varázslófelület navigál végig az általa támogatott funkciókon. Itt kiismerhető minden fontosabb szolgáltatása.

Az Extreme Picture Finder tartalmaz egy kereső funkciót, ahol csak annyit kell tenned, hogy megadod azt a kifejezést amit keresni szeretnél a korábban említett formátumokban. Az alkalmazás egyik előnye, hogy a futtatása előtt maga a felhasználó adhatja meg hogy hol keressen. Képek esetén ez lehet: imagefap.com, imgsrc.ru, imgchili.net, imgur.com, tumblr.com.

A keresés után egy szokásos listán sorolja fel azokat a tartalmakat amiket korábban megosztottak, a kívánt fájl kiválasztásához előnézeti lehetőség is biztosított. Opcionálisan ezt több módszer szerint tudja kilistázni. Az Extreme Picture Finder tartalmaz egy képnézegető funkciót, vele akár diavetítés formájában lehet a fotókat megtekinteni, ha valami elnyerné a tetszésedet, azt azonnal le is töltheted. Itt amit még érdemes megemlíteni, hogy a szoftver párhuzamosan tud egyszerre akár több képet is a gépre menteni, így rengeteg időt lehet ezzel megspórolni.

Fotók keresésére használhatod még a FotoWall nevű képkezelő programot, videókhoz a VSO Downloader, míg zenékhez a Spotify választható amit akár a saját tartalmaid megosztására is modern lehetőségeket biztosít.

Az Extreme Picture Finder egy képekhez, zenékhez, multimédiás tartalmakhoz létrehozott letöltésvezérlő alkalmazás, ami egy beépített képnézegető funkciót is tartalmaz, itt diavetítés formájában is megtekinthetőek a letöltésre szánt fájlok. Nagyon egyszerű a használata.

Extreme Picture Finder

Extreme Picture Finder Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • képekhez, multimédiás tartalmakhoz
 • képkereső funkció
 • előre kiválasztható, hogy hol keressen tartalmakat
 • képnézegető funkció
 • egyszerű használat
 • egyszerre több tartalmat is le tud menteni
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Extreme Picture Finder
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Easy Duplicate Finder 7.27.0.552024-06-05 Easy Duplicate Finder 7.27.0.55 (0)
  Az Easy Duplicate Finder egy professzionális duplikátum kereső alkalmazás, amivel néhány lépésben kutathatsz fel minden olyan fájlt, […]
 • Spotify 1.2.39.5782024-06-05 Spotify 1.2.39.578 (0)
  A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online rádiócsatornákat […]
 • Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.52024-05-02 Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.5 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • Registry Finder 2.59.0.02024-04-30 Registry Finder 2.59.0.0 (0)
  A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud […]
 • EF Duplicate MP3 Finder 24.052024-04-24 EF Duplicate MP3 Finder 24.05 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder egy zenei tartalmakhoz tervezett duplikátum kereső alkalmazás, amivel törölheted a többször is előforduló […]

Szólj hozzá