Képkezelők

FotoWall 1.0

A FotoWall nevű programmal képek szerkesztésre van lehetőséged ahol több hasznos funkció is felfedezhető. Az alábbi Free alkalmazás ideális képek keretezéséhez, feliratozási műveletekhez. Kép kereső, letöltő feladatokat is biztosít. Nem igényel telepítést Portable változat. Képeslapok, borítók, plakátok tervezéséhez.

Egy speciális képszerkesztő alkalmazás a FotoWall, a program különlegessége hogy nem kell telepíteni, nagyon egyszerűen használható. BMP, GIF, JPEG, PBM, PGM, PNG, PPM, SVG formátumoknál nyújt teljes körű támogatást.

A FotoWall letöltése után a használatához csak annyit kell tenni, hogy a számítógépre lementett archívumot ki kell bontani egy szabad helyre, ezt követően az alkalmazás azonnal használható. A szoftverrel látványos projekt formájában tudsz képekből bemutatókat készíteni mialatt a betallózott fotón számos egyéni testre szabási lehetőség végezhető el. Alapvetően borítók, plakátok, képeslapok készítése esetén használható fel.

A FotoWall nevű alkalmazással lehetőség van saját elképzelés szerint képeket keresni, majd azokat le is lehet tölteni szerkeszthető.

Képmódosításkor, a kívánt fotókat egyszerűen a felületére kell húzni, majd szabadon megadható a számára hogy a projektben az miként helyezkedjen el. Az egyes képek szerkesztésekor ahhoz kereteket lehet hozzáadni, megadható a színvilág, ez az opció a háttár kiválasztásakor is támogatott.

A FotoWall nevű képszerkesztő programmal, feliratozni is lehet, megadható a színvilág, az elhelyezkedés, néhány speciális objektum is beilleszthető, igaz ebből nem sokat támogat.

A FotoWall a végeredményt egy speciális fájlkiterjesztésben tudja elmenteni, természetesen a vele megkezdett munkafolyamatokat bármikor lehet szüneteltetni, illetve ha további módosításra lenne szükség azt újból meg lehet nyitni.

A FotoWall képszerkesztője mellett előnyként hozható fel az egyszerű használat, modern funkciók. A szoftver Nem csak Windows rendszereken használható, elérhető belőle Linux operációs rendszerekre optimalizált kiadás.

Hasonló jellegű feladatokra használhatod még az IceCream Slideshow Maker nevű szoftvert, ezzel a szoftverrel látványos diavetítéseket állíthatsz össze. A Krita művészi rajzok összeállításához is felhasználható.

A FotoWall egy különleges képszerkesztő szoftver, amivel projekt formájában tudsz összeállítani látványos képbemutatókat. Lehetőség van vele képek keretezéséhez, képkereső funkciót is tartalmaz. Vele látványos képeslapokat, plakátokat, borítókat tervezhetsz. Nem kell telepíteni. Ingyenes.

FotoWall

FotoWall összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képeslapok, plakátok, borítók tervezéséhez
 • nem igényel telepítést
 • képfeliratozó funkció
 • rengeteg formátumot támogat
 • a végeredményt egy projektben lehet elmenteni
 • képkeretező funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.enricoros.com/opensource/fotowall/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FotoWall
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FotoSketcher 3.952024-05-03 FotoSketcher 3.95 (1)
  A FotoSketcher egy egyszerű, kis erőforrással bíró képszerkesztő alkalmazás, támogatja a rajzeszközök használatát, biztosít […]
 • Fotosizer 3.18.0.5852024-04-23 Fotosizer 3.18.0.585 (0)
  A Fotosizer egy remekül konfigurálható és látványos felülettel rendelkező képkonvertáló, átméretező egyben. A képszerkesztő program a […]
 • FindOnClick 3.3.2.02022-09-23 FindOnClick 3.3.2.0 (0)
  A FindOnClick Szkript funkcióval, reguláris kifejezésekkel tervezett fájlkereső program amivel sokkal gyorsabban lehet a kellő […]
 • FreeFotoWorks XL 2 18.0.22018-03-03 FreeFotoWorks XL 2 18.0.2 (0)
  A FreeFotoWorks XL nevű programmal nem csak hogy megtekintheted a számítógépeden tárolt fotókat, hanem azon rengeteg ma népszerű […]
 • qBittorrent 4.6.52024-07-18 qBittorrent 4.6.5 (0)
  A qBittorrent egy ingyenes kliens szoftver Torrent fájlok kezeléséhez. Sokrétű, többcélú beállításokkal rendelkezik a Torrent […]

Szólj hozzá