Everything Portable 1.4.1

Az Everything Portable egy remek, egyben ingyenes fájlkezelő szoftver amivel nehezen felkutatható fájlokat lehet megtalálni a lehető legkevesebb időigény alapján. Ezt a verziót nem kell installálnunk, széles körűbb használatot biztosít a kipróbálóknak. Free alkalmazás. Honosítottan használható.

Hatékonyabban lehet nehezen felkutatható fájlokat megtalálni a számítógépünkön abban az esetben ha ezt az ingyenes fájlkereső alkalmazást próbáljuk ki, ez a telepítést nem igénylő verziója. Az Everything Portable rengeteg plusz beállítással képes felhasználóbarátabbá tenni a keresést, így több funkciót kapunk mintha a Windows eszközét használnánk.

Az Everything Portable letöltése után egy tömörített mappában találjuk azokat a fájlokat amik szükségesek a futtatásához. Azt ki kell csomagolni, majd futtatni kell a szoftvert.

Egy alap funkciókkal létrehozott indítófelülettel rendelkező szoftvert kapunk ami elsőre kevesebb szolgáltatást tartalmaz mint a hasonló fájl kereső szoftverek.

A program felületén található kereső területre lehet beírni annak a tartalomnak a nevét amit keresünk. Amiben több funkciót kapunk az a szűrő eszköz amivel fájlkiterjesztés szerint lehet meghatározni, hogy mit szeretnénk keresni, így a találati listán csak azokat a fájlokat kapjuk meg amire szükségünk van. Ezek lehetnek alkalmazások, képek, videók, dokumentumok, tömörített tartalmak, mappák.

Kedvencek rendszerezéssel

Rendszeres használat esetén a szoftver is támogatja, hogy a rendszeresebben felkutatott tartalmakat kedvencekhez adjuk, könnyebben navigálhatunk a programmal.

Az Everything Portable hordozható verziója a sokkal rugalmasabb használatra koncentrál, több gépen is futtatható.

Ha pont erre a szoftverre van szükségünk, abban az esetben telepíthető, így az mindig azonnal rendelkezésre áll. A Wise JetSearch, illetve az UltraSearch Portable helyette használhatóak.

Az Everything Portable egy ingyenes, egyben több funkcióval rendelkező fájlkezelő szoftver amit tartalmak keresésére lehet használni. Ha egy telepítést nem igénylő alkalmazásra van szükség, ez a szoftver az kiváló választás. Magyar felhasználói felülettel rendelkezik.

Everything Portable

Everything Portable Összefoglaló:

 • fájlkereső alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • kedvencek támogatás kiegészítő
 • egyszerű használat
 • néhány fájlkezelési feladatra
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.voidtools.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Everything Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Flow Launcher 1.8.12021-07-29 Flow Launcher 1.8.1 (0)
  A Flow Launcher egy ingyenes, nyílt forráskóddal közzétett fájl kereső szoftver amivel egy sokkal hatékonyabb eszközt használhatunk […]
 • Files 1.5.0.02021-07-04 Files 1.5.0.0 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • TagSpaces 3.10.42021-07-03 TagSpaces 3.10.4 (0)
  A TagSpaces egy teljesen ingyenes fájl böngésző szoftver, aminek az elsődleges feladata, hogy sokkal egyszerűbbé tegye a számítógépen […]
 • SearchMyFiles 3.112021-04-29 SearchMyFiles 3.11 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • Wise JetSearch 4.1.3.2182021-03-30 Wise JetSearch 4.1.3.218 (0)
  A Wise JetSearch segítségével kibővített keresési lehetőségekhez nyerünk hozzáférést, profi fájlkereső alkalmazás több szűrési […]