EMCO Malware Destroyer 8.2.25

Az EMCO Malware Destroyer segít megkeresni, majd hatástalanítani azokat a potenciális veszélyeket jelentő programokat a számítógépeden, amik kártevőt, vírusokat tartalmazhatnak. A szoftverrel Adware, Trójai, Malware, Trackware, illetve számos még kevésbé népszerű kémprogram eltávolítását teheted meg vele. Free alkalmazás ( Ingyenes víruskereső).

Ingyenesen használható, rengeteg ma komoly veszélyeket jelentő vírusok felkutatására, illetve az azok eltávolítására használható víruskereső alkalmazás az EMCO Malware Destroyer. Közel 10000 objektumot tartalmazó adatbázis jellemzi, ami rendszeresen frissül.

Az EMCO Malware Destroyer letöltése után a szoftvert néhány kattintással be lehet üzemelni, itt opcionálisan létrehozhatsz egy ikont majd az asztalra, így a szoftver azonnal indítható, ha víruskeresésre lenne szükség.

EMCO Malware Destroyer egyszerű indítófelület, garantált eredmények

A szoftver kezelőfelülete viszonylag egyszerű tervezést kapott, viszont ami igen előnyös, hogy azt meg lehet változtatni dizájnban, mivel több látványos skin között lehet választani. Az EMCO Malware Destroyer igen ígéretes ingyenes víruskeresőnek tekinthető mivel mint korábban említettük rendszeres fejlesztés alatt áll, az adatbázisa rengeteg kártékony program mintáját tartalmazza, így garantált a magas felismerési arány.

Az EMCO Malware Destroyer előnyös, illetve hátrányos tulajdonságokkal is rendelkezik. Az alkalmazás esetében nincs arra lehetőség, hogy egyéni adott objektumra kiterjedő ellenőrzéseket végez, csak a teljes merevlemez alapos analízisét támogatja, ez viszont sok időt igényel. A szoftver vírusdefiníciós adatbázis naprakészségében minden felhasználója aktív szerepet tölt be mivel az egy közösség alapján alakul.

Az Adware, Trójai, Malware, Trackware kártevőket is eltávolítani is képes szoftver a talált fertőzéseket karanténba tudja mozgatni, azt később egyszerűen csak törölni kell, az EMCO Malware Destroyer inkább kezdőknek nyújt áttekinthetőbb eredményeket, annak az érdekében, hogy a számítógépedet biztonságosabban tudd használni amellett hogy nem költesz vagyonokat ilyen alkalmazásokra.

A Malwarebytes Anti-Malware heurisztikus keresésre, az Amiti Antivirus Anti-spam védelemmel is rendelkezik. A McAfee Stinger általános víruskeresést támogat, vele már lehetőség van adott tartalmak célspecifikus ellenőrzésére.

Az EMCO Malware Destroyer egy ingyenes, szabad hozzáférésű víruskereső szoftver Malware, Trójai, Adware, Trackware fertőzésekhez. Alapvető opciókat igényel csak a használata során.

EMCO Malware Destroyer

EMCO Malware Destroyer Összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • minimális konfigurációra van csak szükség
 • egyszerű használat
 • rengeteg kártevőt, gyanús fájlt fel tud ismerni
 • A számítógép alapos átvizsgálásához
 • Adware, Trójai, Malware, Trackware fertőzéseket is tud detektálni
 • Skinezhető felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://emcosoftware.com/malware-destroyer


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
EMCO Malware Destroyer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ClamAV 0.104.02021-10-31 ClamAV 0.104.0 (0)
  A ClamAV egy multi platformos igen hatékony víruskereső, eltávolító szoftver, amivel a legkártékonyabb fertőzések távolíthatóak el. A […]
 • AVG Anti-Virus Free 21.10.32132021-12-03 AVG Anti-Virus Free 21.10.3213 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.3562021-11-29 McAfee Stinger 12.2.0.356 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • avast! Free Antivírus 21.9.24932021-11-08 avast! Free Antivírus 21.9.2493 (0)
  Az avast! Free Antivírus segítségével ingyenesen védhetjük meg  számítógépünket a kártevőktől, korszerű technológiájának köszönhetően […]
 • NANO AntiVirus 1.0.146.909452021-11-04 NANO AntiVirus 1.0.146.90945 (1)
  A NANO AntiVirus fejlett keresési lehetőségeket biztosító hatékony vírusvédelmi szoftver. Felhasználóbarát felület, több keresési […]