EF Duplicate Files Manager 21.11

Az EF Duplicate Files Manager egy többszörös fájlok, duplikált tartalmak felkutatására használható program ami rengeteg konfigurációval használható. A fájlkezelő hatékony univerzális beállításokkal használható ahol akár a fájlok paraméterei alapján lehet azokat felkutatnunk. Hálózati meghajtókhoz, illetve szerverek esetén is támogatott. Magyar nyelvű.

A szoftver egy modern kiegészítő ami azoknak a PC futtatóknak lehet hasznos akik olyan munkafolyamatokat végeznek el a számítógépen ahol rengeteg fájlt kell eltárolni, egyszerűen szeretnék felkutatni azokat, amikből több azonos tartalom lett eltárolva a gépen. Az alkalmazás az EF Duplicate Files Manager szűrő funkcióval is rendelkezik, Magyar nyelven próbálható ki.

Az EF Duplicate Files Manager letöltése után a program egy tömörített mappában áll rendelkezésre, azt ki kell bontani majd az installálása után csak a duplikátum tartalmak felkutatásához szükséges beállításokat kell kiválasztani. Az EF Duplicate Files Manager hordozható megoldásként is beszerezhető.

Hálózati meghajtókon tárolt duplikátum fájlok felkutatásához is futtatható az EF Duplicate Files Manager

Az EF Duplicate Files Manager duplikátum kereső alkalmazás használata a kezdő felhasználói tudással rendelkezők számára is remek megoldás mivel a szoftver Magyar nyelven használható ahol csak a duplikátum fájlok kereséséhez szükséges mappát kell kiválasztani, illetve hogy milyen fájlokat kutasson fel. A szoftver a hasonló fájldefinícióval rendelkező tartalmak felkutatásakor a végeredményt rögtön megjeleníti ahol kedvencekhez adhatóak azok a tartalmak amit egy munkafolyamathoz többször is meg szeretnénk nyitni.

A fájlkezelő szoftver kilistázza a felkutatott fájlok jellemzőit, fájlformátum, létrehozás dátum, név, elérési útvonal, a tartalom hozzáférési jogosultsági szintje. Az EF Duplicate Files Manager akár tömörített mappákban található duplikátum tartalmak kereséséhez is eredményes, ahol azokat nem kell kibontani, hogy analizálni tudjuk. 7-Zip, ACE, ARJ, BZIP2, CAB, TAR, 7Z, ZIP, XZ, ISO, UDF, IMG tömörített mappákban lehet a többszörösen hasonló fájltartalommal eltárolt tartalmakat felkutatnunk.

Duplikátum kereső program audió fájlokhoz az EF Duplicate MP3 Finder, felhasználóbarát fájlkezelő eszköz a Wise Duplicate Finder amivel az azonos fájlokat lehet megjeleníteni, illetve a végeredményt akár jelentés formájában eltárolni.

Az EF Duplicate Files Manager duplikátum kereső program amivel akár szűrő funkció konfiguráció, illetve különleges beállításokkal lehet a hasonló tartalommal rendelkező fájlokat felkutatni ami akár hely felszabadítási tevékenységhez is ideális.

EF Duplicate Files Manager

EF Duplicate Files Manager Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • duplikátum kereső
 • hálózati meghajtókhoz is használható
 • rugalmas konfigurálás
 • szűrők
 • tömörített mappákhoz
 • kedvencek támogatás
 • jelentéseket lehet készíteni a keresési feladatokról
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/dm/e.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EF Duplicate Files Manager
Platform
Windows
Teljes ár
USD 14,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Duplicate Files Manager Portable 21.112021-11-11 EF Duplicate Files Manager Portable 21.11 (0)
  Az EF Duplicate Files Manager Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program ami WCX Packer bővítményeket, […]
 • EF File Catalog 2021.102021-09-22 EF File Catalog 2021.10 (0)
  Az EF File Catalog nevű alkalmazással egy speciális fájlkezelő programot próbálhatsz ki, amivel a gépeden található tartalmak […]
 • EF CheckSum Manager 21.112021-11-24 EF CheckSum Manager 21.11 (0)
  Az EF CheckSum Manager egy kifejezetten hasznos Windows kiegészítő azok számára akik haladó ismeretekkel rendelkeznek. A szoftver […]
 • EF Multi File Renamer 21.112021-11-08 EF Multi File Renamer 21.11 (0)
  Az EF Multi File Renamer egy különleges fájlkezelő program, amivel kötegelten, vagyis csoportosan tudsz fájlokat átnevezni. A […]
 • EF Multi File Renamer Portable 21.112021-11-08 EF Multi File Renamer Portable 21.11 (0)
  Az EF Multi File Renamer Portable egy telepítés nélkül használható fájlok kötegelt átnevezésére alkalmas szoftver. A Magyar nyelvi […]