Azonos tulajdonságokkal rendelkező fájlok kereséséhez profi szoftver az EF Duplicate Files Manager

A fájlkezelő szoftver egy korszerű duplikátum kereső program amivel rengeteg extra kiegészítővel, szűrő funkciókkal támogatja, hogy felkutassuk a többszörözött fájlokat a számítógépen. Az EF Duplicate Files Manager helyfelszabadítási feladatokhoz is használható. A szoftverrel tömörített mappákban tárolt azonos tartalommal rendelkező fájlok felkutatására is modern kiegészítő.

A fájlkezelő program egy sokkal hatékonyabb szűrő eszközökkel rendelkező duplikátumkereső program amivel a számítógép, illetve hálózati kapcsolattal rendelkező külső eszközön lehet felkutatni a szükséges szűrő eszközök alapján definiált paraméterekkel, hogy melyek azok a tartalmak amik azonosak. A szoftver használata karbantartási feladatok esetén is remek kiegészítő amivel akár helyet lehet felszabadítani, a duplikátumok törlése után optimalizálhatjuk az operációs rendszert.

Duplikátum fájlok kereséséhez

Az EF Duplicate Files Manager kedvencek támogatással, skinezhető felhasználói felülettel, gyorsbillentyűs parancsokkal próbálható ki.

A fájlkezelő szoftver szűrő funkcióval tud sokkal kényelmesebb, csak egy különleges duplikátum keresési feladatot elvégezni ahol kizárhatóak mappák, dátum alapján módosított fájlok, nulla fájlmérettel rendelkező tartalmak amivel egyéni eredmények alapján van lehetőség törölni azokat a tartalmakat amik azonos tartalommal rendelkeznek.

A duplikátum kereső alkalmazás az EF Duplicate Files Manager installálható, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

EF Duplicate Files Manager – duplikátum kereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Azonos tulajdonságokkal rendelkező fájlok kereséséhez profi szoftver az EF Duplicate Files Manager
Szerző
Leírás
Duplikált tartalmak felkutatásához szűrő konfigurációval rendelkező szoftver az EF Duplicate Files Manager.

Kapcsolódó szoftverek