EasyImgur 0.3.4

Az EasyImgur az egyik legegyszerűbb módját biztosítja abból a célból, hogy a számítógépeden tárolt fotókat gyorsan meg tudd osztani, majd azt elérhetővé tehesd a barátaidnak. Az alábbi Free alkalmazás ehhez több speciális módszert is biztosít.

Mivel ma már egyre népszerűbb hogy a számítógépünkön található családi fotókat megosztjuk a barátainkkal, erre több módszer is létezik. Elérhetőek olyan szoftverek amik a szóban forgó feladaton kívül egyéb lehetőségeket is biztosítanak, ha te csak egy olyan programot keresel, amivel képeket tudsz megosztani itt az EasyImgur nevű program.

Az EasyImgur letöltését követően az alkalmazást egy tömörített fájlban találod, azt csak ki kell bontani, majd azt telepíteni kell.

A szoftver képek megosztásához több módszert is támogat. Lehetőség van azt a vágólapról elindítani, vagy akár ez a Helyi menüből is kezdeményezhető. A EasyImgur képmegosztója néhány jellemzőbb beállítást is biztosít, ahol a képek közzététele tehető testre szabottabbá. Definiálható a kép formátuma, mód van arra hogy automatikus névvel lásd, el, illetve itt állítható be hogy a szoftver hozzáadja a képmegosztó funkcióját a helyi menühöz, így csak az adott képre kell rákattintani majd kiválasztani a EasyImgur nevű alkalmazás megfelelő menüpontját.

A program JPG, PNG, ICO, GIF, BMP, TIFF, EMF képformátumokat ismer.

Az EasyImgur rendkívül csekély mérettel rendelkezik, illetve a futtatása során minimális erőforrás igényt támaszt. Az indítása után az esetleges konfigurálás céljából a tálcáról érhető el.

A kínálatunkat tekintve az EasyImgur nem az egyetlen program amivel ezt el lehet végezni, erre választhatod a jAlbum megoldását, a szoftverrel komplex fotóalbumokat tudsz összeállítani. Ilyen jellegű opciókat a PicPick képlopója is biztosít, egy másik szintén ígéretes program a CleanShot szerencsére vele is hatékonyan kényelmesen tudsz fotókat megosztani.

Az EasyImgur egy teljesen ingyenesen használható speciális képkezelő alkalmazás, amivel képeket oszthatsz meg az Imgur keretein belül. Nagyon egyszerű a használata Windows 10 rendszeren is támogatott.

EasyImgur

EasyImgur Összefoglaló:

 • Fotómegosztó program
 • egyszerű használat
 • vágólap, helyi menü támogatás
 • rengeteg speciális beállítási lehetőség
 • több ismert formátumot kezel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EasyImgur
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PicPick 5.1.92021-10-17 PicPick 5.1.9 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • jAlbum 25.02021-10-05 jAlbum 25.0 (0)
  A jAlbum nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy online fotóalbumokat hozzunk létre a számítógépünkön tárolt fotók, illetve videók […]
 • 2021-09-18 ShareX 13.6.1 (0)
  A ShareX egy különleges képlopó alkalmazás amely segítségével nem csak hogy meg tudod örökíteni a számodra fontos pillanatokat, de […]
 • ShareX Portable 13.6.12021-09-12 ShareX Portable 13.6.1 (0)
  A ShareX Portable egy képlopó, videó felvevő, rögzítő szoftver amivel az asztali tevékenység örökíthető meg. Az alábbi free […]
 • PicsArt 9.3.7.02021-06-20 PicsArt 9.3.7.0 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]