Képkezelők

Image Uploader 1.3.2

Az Image Uploader segítségével egyszerűen és gyorsan meg tudod osztani a fotóidat, így azt mások által is elérhetővé teheted. Ha rendszeresen dolgozol fotókkal, azokat meg szeretnéd osztani, erre Free alkalmazást keresel, akkor ez a program is megfelelő. Természetesen videók megosztásához is megfelelő.

Akik napi rendszerességgel dolgoznak fotókkal, sokszor nem csak a szerkesztés mint feladat merül fel, hanem esetenként szükség lehet az azok megosztására is. Ha ezt a feladatot automatizálni szeretnéd, esetleg kényelmesebben tennéd, erre választhatod az Image Uploader nevű programot is.

Az Image Uploader letölthető hordozható változatban is amit egy USB kulcsról is futtatni lehet, így az több gépen is használható anélkül, hogy szemetelne maga után.

Az Image Uploader kezelőfelülete igen egyszerű, minimalista, amit a néhány kattintásos telepítés után azonnal el lehet érni. A rendeltetésszerű használatához néhány alapvető beállításra van csak szükség.

A program egyfajta kliensként működik, mivel egyetlen felületen tud biztonságos és gyors kapcsolatot létesíteni számos fájlmegosztó tárhely szolgáltatással. Természetesen az Image Uploader funkcionálisan nem ragad le a JPG, PNG, BMP formátumú fájloknál, mivel videók kezelését is rá lehet bízni. A nevéből adódóan azok feltöltését is támogatja, legyen az AVI, MPEG, WMV kiterjesztés.

Mód van egyetlen elemet feltölteni, megosztani, de akár teljes mappák adminisztrálását is rá lehet bízni.

Itt egyszerűen csak annyit kell tenni, hogy a felületére kell húzni azokat, ennek végrehajtásával válik elérhetővé számos további opció.

Különleges szolgáltatásai részeként, képlopásokat is lehet készíteni, mint a hasonló feladatokra tervezett Screenshot készítők, biztosítja azokat a lehetőségeket, amik itt szükségesek. Megjelölhető szabadkézi terület, aktív ablak, vagy akár maga a teljes képernyő.

Az Image Uploader többek között támogatja a Dropbox, imgur, Tinypic, Twitpic szolgáltatókat, természetesen ettől sokkal tekintélyesebb listával rendelkezik. Ezeket külön konfigurálni lehet, testre lehet szabni.

Fotók megosztásához használhatod még a ShareX vagy a MyImgur megoldását, ami képlopások készítéséhez is ideális.

Az Image Uploader egy fotók, videók megosztására alkalmas szoftver, ami rengeteg szolgáltatást támogat. A használata sem igényel komolyabb ismereteket. Teljesen ingyenesen használható.

Image Uploader

Image Uploader összefoglaló:

 • Fotómegosztó alkalmazás
 • videók esetén is használható
 • hordozható változatban is elérhető
 • egyszerű használat
 • beépített képlopó
 • minimális beállítást igényel
 • rengeteg tárhely szolgáltatót támogat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://zenden.ws/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Image Uploader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Image Uploader Portable 1.3.22019-03-31 Image Uploader Portable 1.3.2 (0)
  Az Image Uploader Portable egy telepítés nélkül használható fotó/videó megosztó program, amivel több népszerű tárhelyre tudod azokat […]
 • ImageGlass 9.0.18.7232024-07-22 ImageGlass 9.0.18.723 (0)
  Az ImageGlass képnézegető Free alkalmazás amely segítségével egyszerűen és rendezetten tudod fotóidat megtekinteni. Képkonvertáló, […]
 • Free Studio 6.7.7.11102022-11-16 Free Studio 6.7.7.1110 (0)
  A Free Studio egy komplett szoftvercsomag ami a leghasznosabb funkciók megvalósítását biztosítja egyetlen felületen ingyenes […]
 • Free YouTube Uploader 4.0.12.4152014-04-30 Free YouTube Uploader 4.0.12.415 (0)
  Videómegosztó program amivel kedvenc tartalmaidat tudod a lehető legegyszerűbben közzétenni a YouTube-on. Az állományok Drag And Drop […]
 • ImageGlass Portable 9.18.7232024-07-22 ImageGlass Portable 9.18.723 (0)
  Az ImageGlass Portable ingyenes program, Windows rendszeren használható telepítés nélküli képkezelő, képnézegető szoftver. A Free […]

Szólj hozzá