Image Uploader Portable 1.3.2

Az Image Uploader Portable egy telepítés nélkül használható fotó/videó megosztó program, amivel több népszerű tárhelyre tudod azokat feltölteni. Ez a Free alkalmazás biztosít még beépített képlopót is, igen egyszerűen használható.

Ha fájlok, pontosabban fotók, vagy videók megosztását szeretnéd sokkal kényelmesebben elvégezni, fontos hogy kevés energiaráfordítással tudd azt megtenni, akkor itt egy ingyenes szoftver a szóban forgó feladatra, az Image Uploader Portable.

Az alábbi változatot nem kell telepíteni, a letöltött tömörített mappa tartalmát maradéktalanul ki kell csomagolni, majd a szoftver azonnal futtatható. Természetesen rendszeres használatra az Image Uploader Portable telepíthető változatban is beszerezhető a kínálatunkból.

A modern, minimalista, áttekinthető kezelőfelülettel biztosított fotómegosztó program használata egyáltalán nem bonyolult, a feladatra szánt fájlokat a felületére kell húzni, majd az előzőleg kiválasztott szolgáltatáson belül azonnal meg is osztható.

Mint korábban kitértünk rá, a szoftver természetesen a nevéből sugallóan nem csak fotókhoz megfelelő, hanem akár videók is kiválaszthatóak. A beállítások panelon néhány alapvető konfigurációs opcióhoz lehet hozzáférni, megadható, hogy mely tárhely szolgáltatást szeretnénk igénybe venni, saját billentyűkombinációk rendelhetőek hozzá, ezáltal tovább fokozható a kényelmesebb felhasználhatóság. Az Image Uploader Portable változatában felfedezhető egy beépített képlopó is amivel egyszerűen és gyorsan tudsz képernyőmentéseket készíteni, majd azokat akár egy feladaton belül meg is lehet osztani. Itt JPG, illetve PNG formátumban tud menteni. Sajnos Magyar nyelven nem tud, de ezt ellensúlyozza a felhasználóbarát tervezés.

Az Image Uploader Portable helyett használhatod még a ShareX Portable-t, ő képlopásokhoz is alkalmas. Szintén telepítés nélkül használható alternatívája a MyImgur Portable ami hasonlóan ideális Screenshotok létrehozásához.

A Image Uploader Portable a népszerű fotómegosztó alkalmazás telepítést nem igénylő változata, amit akár videókhoz is be lehet vetni. Igen profin testre szabható.

Image Uploader Portable

Image Uploader Portable összefoglaló:

 • Fotó/ videó megosztó program
 • nem kell telepíteni
 • több népszerű tárhelyszolgáltatást támogat
 • képlopó
 • FTP támogatás
 • rengeteg speciális beállítás
 • billentyűkombinációs vezérlés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://zenden.ws/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Image Uploader Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Image Uploader 1.3.22019-03-31 Image Uploader 1.3.2 (0)
  Az Image Uploader segítségével egyszerűen és gyorsan meg tudod osztani a fotóidat, így azt mások által is elérhetővé teheted. Ha […]
 • ImageGlass 8.5.1.222022-01-23 ImageGlass 8.5.1.22 (0)
  Az ImageGlass képnézegető Free alkalmazás amely segítségével egyszerűen és rendezetten tudod fotóidat megtekinteni. Képkonvertáló, […]
 • Free Studio 6.7.4.11012021-11-03 Free Studio 6.7.4.1101 (0)
  A Free Studio egy komplett szoftvercsomag ami a leghasznosabb funkciók megvalósítását biztosítja egyetlen felületen ingyenes […]
 • Free YouTube Uploader 4.0.12.4152014-04-30 Free YouTube Uploader 4.0.12.415 (0)
  Videómegosztó program amivel kedvenc tartalmaidat tudod a lehető legegyszerűbben közzétenni a YouTube-on. Az állományok Drag And Drop […]
 • ImageMagick 7.1.0-342022-05-16 ImageMagick 7.1.0-34 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]