Mobil segédek

Droid Transfer 1.67.0

A Droid Transfer nevű alkalmazással lehetőséged van, hogy szöveges üzeneteket tudj szinkronizálni a számítógéped, illetve az Androidot futtató készüléked között. Híváslistákhoz, multimédiás tartalmakhoz, képekhez is… A szoftver vezeték nélküli csatlakozás formájában is támogatja ezt ( WI-FI ), így sokkal széles körűbb felhasználhatóság valósítható meg.

Ha egy korszerű, egyszerűen használható programot szeretnél amivel biztonsági mentést tudsz készíteni az Android rendszert futtató készülékedről az azon található számodra fontos tartalmakról, akkor itt a Droid Transfer, ami mindent tud, ráadásul igen felhasználóbarát elrendezésű.

A Droid Transfer letöltése után a program néhány kattintással telepíthető. A szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy a számítógépedet akár vezeték nélküli hálózati csatlakozási módszerrel tudod összekapcsolni, így sokkal dinamikusabban használható fel korszerű, kötetlen biztonsági mentések készítéséhez.

A Droid Transfer nevű szoftverrel a számítógépre menthetőek a szöveges üzeneteid, legyen az SMS, MMS, Chat beszélgetések, illetve a multimédiás tartalmaid, videók, zenék, képek. A két eszköz csatlakoztatása után egy áttekinthető fájlkezelő funkció érhető el, ahol csak annyi dolga van a kipróbálójának, hogy ki kell választani milyen fájlokat szeretne archiválni. A csatlakozáshoz csak az alkalmazás felületén található QR kódot kell leolvasni a mobil kamerájával.

Android mobilokkal való szinkronizálásához használható a Droid Transfer

A Droid Transfer lehetővé teszi a mentendő tartalmak korszerű rendszerezési, biztonsági mentés elrendezését, így a gépen azok egyszerűbben érhetőek el, nyithatóak meg további feladatok céljából. A mobil biztonsági mentés készítő Tools Sajnos nem használható honosított formában de a remekre szabott felület ezt ellensúlyozza. Néhány perc alatt minden fontosabb funkcióját ki lehet ismerni.

IOS rendszerekhez választhatod a iPhone Backup Extractor nevű alkalmazást, a iDevice Manager egyik sajátossága hogy rengeteg mobil márkát támogat.

A Droid Transfer vezeték nélküli kapcsolat formájában, vagyis WI-FI-n keresztül teszi lehetővé, hogy biztonsági mentést tudj készíteni az Android rendszert futtató készülékeden található tartalmakról. Híváslistákhoz, multimédiás tartalmakhoz.

Droid Transfer Összefoglaló:

 • Biztonsági mentések készítéséhez Android rendszerekről

  Droid Transfer
 • híváslistákhoz
 • szöveges üzenetekhez
 • WI-FI, USB csatlakozás támogatás
 • dinamikus remek felhasználói felület
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.wideanglesoftware.com/droidtransfer/
Droid Transfer letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Droid Transfer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 20.00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iDevice Manager 11.3.6.02024-05-17 iDevice Manager 11.3.6.0 (0)
  Az iDevice Manager egy igen hasznos segédalkalmazás, amivel a mobilodon tárolt tartalmakat tudod adminisztrálni. Ideális hogy […]
 • IOTransfer 4.3.02020-12-24 IOTransfer 4.3.0 (0)
  Az IOTransfer egy igen hasznos Mobil menedzser szoftver, amivel az IOS operációs rendszert futtató készülékeid tartalmát tudod a […]
 • MobileFileSearch 1.262020-11-19 MobileFileSearch 1.26 (0)
  A MobileFileSearch egy fájlok keresésére használható fájlkezelő szoftver amit a számítógéphez csatlakoztatott Mobilokhoz lehet […]
 • Apowersoft Phone Manager 2.6.42015-11-01 Apowersoft Phone Manager 2.6.4 (3)
  Az Apowersoft Phone Manager egy igazán sokoldalú telefon kezelő program, ami Android, Windows Phone és iOS rendszereket támogat. Az […]
 • Nokia Suite 3.82013-10-13 Nokia Suite 3.8 (0)
  A Nokia Suite nevű alkalmazással kommunikálni tudunk a mobilunkkal PC-n keresztül. Szinkronizálásra és fájlmásolásra is alkalmas. […]

Szólj hozzá