iPhone Backup Extractor 7.5.14 Build 2008

Az iPhone Backup Extractor azok számára tud hatalmas segítség lenni, akik IOS operációs rendszert futtató mobillal rendelkeznek, biztonsági mentést szeretnének készíteni a készüléken található legfontosabb adatokról. A szoftver híváslistákhoz, naptárak, jegyzetek, üzenetek, multimédiás tartalmak, videók, zenei fájlokhoz használható fel. iPhone X, iPhone 8 és 8 Plus, iPhone SE és 6 eszközöknél is használható.

Ha IOS operációs rendszert futtató készülékkel rendelkezel, arról szeretnél biztonsági mentést készíteni, mivel rengeteg privát, családi jellegű tartalom található a készüléken itt egy igazán hasznos biztonsági mentés készítő program, amit a gépeden kell futtatni a kérdéses feladat elvégezéséhez. Az iPhone Backup Extractor korszerű, rengeteg speciális lehetőséget kínál minden felhasználójának.

Az iPhone Backup Extractor letöltése után, mint bármely hasonló szoftvert csak telepíteni kell, majd el kell indítani, a mobil PC-hez való csatlakoztatása után, a szoftver néhány alapvetőbb adatot szolgáltat a készülékről, kiválasztható, hogy miről szeretnél biztonsági mentést készíteni. Ezen a területen hatalmas támogatottságot élvez, minden olyan tartalom kiválasztható amit a készülék használata során rajta lett kezelve.

Az iPhone Backup Extractor támogatja a képeket, videókat, híváslistákat, címjegyzéket, szöveges üzeneteket, jegyzeteket, felvett audió tartalmaidat. A program egy alternatív fájlkezelő funkciót is tartalmaz, amivel sokkal könnyebben lehet a készüléken tárolt tartalmak között böngészni, itt képekhez egy fotó megjelenítőt is biztosít. Közvetlenül itt tallózható be a biztonsági mentésben felhasználható fájl.

Az iPhone Backup Extractor számos ma használatos mobil márka esetén maximális támogatottságot biztosít, IOS4 – IOS11 operációs rendszereken, néhány készüléket említve támogatott: iPhone X, iPhone 8 és 8 Plus, iPhone SE és 6, iPad, iPod touch.

A szoftver titkosított, illetve sérült készülékek esetén is használható, így az egyik legjobb választás adatmentéshez. Természetesen a program a visszaállításban is a legoptimálisabb segítség tud lenni.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod az iDevice Manager nevű programot, Az egyik legnagyobb tudással bíró program az Apowersoft Phone Manager. Nem csak hogy Free megoldás, az összes létező módon támogatja, hogy csatlakozni tudj vele a készülékedhez. Szintén számos mobil eszköz márkát támogat.

Az iPhone Backup Extractor egy IOS rendszerekhez tervezett biztonsági mentés készítő, adatmentő eszköz, amivel minden fontosabb tartalom egyszerűen, gyorsan lementhető a készülékről, majd azt vissza is lehet állítani.

iPhone Backup Extractor Összefoglaló:

 • Biztonsági mentés készítő alkalmazás
 • IOS mobilokhoz
 • szinte bármilyen tartalomhoz felhasználható
 • egyszerű hatékony adatmentési módok
 • rengeteg készülék típust támogat
 • beépített fájlkezelő funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
iPhone Backup Extractor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SyncBackFree 10.0.4.02021-10-20 SyncBackFree 10.0.4.0 (0)
  A SyncBackFree egy profil szerint konfigurálható biztonsági mentés készítő szoftver Windows operációs rendszerhez. Az alkalmazással […]
 • Backup4all Lite 9.3.4282021-10-18 Backup4all Lite 9.3.428 (0)
  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat […]
 • Backup4all 9.3.4282021-10-18 Backup4all 9.3.428 (0)
  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott […]
 • iDevice Manager 10.8.2.02021-10-08 iDevice Manager 10.8.2.0 (0)
  Az iDevice Manager egy igen hasznos segédalkalmazás, amivel a mobilodon tárolt tartalmakat tudod adminisztrálni. Ideális hogy […]
 • Personal Backup 6.2.6.02021-10-03 Personal Backup 6.2.6.0 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]