Desktop Ticker Portable 1.13

A Desktop Ticker Portable egy ingyenes mindenképp kipróbálásra javasolt szoftver azoknak akik RSS hírcsatornákkal rendelkező oldalak tartalmához szeretnének egyszerűen hozzáférni. Az alábbi kiadást nem kell installálnunk, csak futtatni kell, így több gépen is használható. Free alkalmazás.

Azok számára lehet ideális RSS olvasó szoftver akik egy ingyenes, telepítés nélkül futtatható eszközzel szeretnék a kedvenc, nekik fontos tartalmakat figyelemmel kísérni. A Desktop Ticker Portable több olyan jellemzővel is rendelkezik amik a hasonló szoftverek esetén nem fedezhetőek fel.

A Desktop Ticker Portable letöltése után a szoftvert csak futtatni kell, mivel nem igényel installálást. Ez is egy hasznos jellemzője, sokkal kényelmesebben, illetve akár több számítógépen is úgy használható hogy nem szemeteli tele az operációs rendszert, azonnal megtekinthetőek az RSS csatornák nemrég megjelent tartalmai, illetve néhány kattintással lehet betölteni a korábban eltárolt oldal listákat.

A Desktop Ticker Portable indítófelületét teljes mértékben módosítani lehet, kinézet, illetve téma konfigurációs beállításokkal. A szoftver a hatékony tartalom frissítésekhez saját időpont szerint teszi lehetővé, hogy azt mi definiáljuk, hogy milyen időpontban frissítse az oldalakhoz tartozó RSS hír listát.

A lista, az RSS tartalmak egy lebegő ikon felületen tekinthetőek meg, annak az elhelyezkedése is módosítható, csak arra a területre kell húzni ahol az nekünk szükséges, nem zavar minket, illetve a frissítések figyelemmel kísérése is a lehető legmegfelelőbb. A szoftver hamar fölöslegessé tesz bármilyen hasonló alkalmazás használatát, ekkor a Desktop Ticker Portable telepíthető verzióját is használhatjuk.

A kedvenc oldalakat a program beállításainál egy listán lehet elérni, illetve módosítani. Itt olyan különleges futtatási lehetőségek is beállíthatóak, hogy a felhasználói felületen a tartalmakhoz képeket is jelenítsen e meg, illetve hogy kihagyjuk mivel nem fontos. RSS olvasó megoldások között rengeteg profi szoftver található, ilyen a QuiteRSS Portable, illetve a VueMinder Lite USB.

A Desktop Ticker Portable egy telepítés nélkül használható RSS olvasó program ami a dizájnos felhasználói felület, illetve a rengeteg beállításban tartalmaz olyan hasznos paramétereket amiért érdemes használni.

Desktop Ticker Portable

Desktop Ticker Portable Összefoglaló:

 • RSS olvasó
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • módosítható indító panel
 • kedvenc oldalak listához rendeléséhez
 • elmenthető saját oldal listák
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.battware.co.uk/desktopticker.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Desktop Ticker Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RSS Guard Portable 4.0.42021-10-15 RSS Guard Portable 4.0.4 (0)
  Az RSS Guard Portable egy igen fejlett lehetőségekkel felszerelt RSS olvasó program, ami alapértelmezés szerint beépített böngészővel […]
 • Calibre Portable 5.28.02021-09-24 Calibre Portable 5.28.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]
 • QuiteRSS 0.19.42021-01-07 QuiteRSS 0.19.4 (0)
  A QuiteRSS egy Magyar nyelvi támogatottságot élvező hírcsatorna olvasó program aminek köszönhetően soha nem maradunk le a legfrissebb […]
 • QuiteRSS Portable 0.19.42021-01-07 QuiteRSS Portable 0.19.4 (0)
  A QuiteRSS Portable a népszerű hírolvasó szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Magyarul használható, beépített böngészőt is […]
 • Desktop Ticker 1.132020-10-30 Desktop Ticker 1.13 (0)
  A Desktop Ticker egy több módszerrel is használható RSS olvasó amivel egyszerűen, felhasználóbarát tervezéssel lehet a beállított RSS […]