Böngésző Kiegészítők

Desktop Ticker 1.13

A Desktop Ticker egy több módszerrel is használható RSS olvasó amivel egyszerűen, felhasználóbarát tervezéssel lehet a beállított RSS csatornákat megtekinteni. A Free alkalmazás dizájnos felhasználói felülettel készült, rengeteg beállítást használhatunk.

RSS csatornák egyszerű, igény alapján történő követésére használható szoftver amivel teljes mértékben aszerint értesülhetünk a minket érdeklő tartalmakról ahogy az nekünk szükséges. A Desktop Ticker ingyenes kiadás.

A Desktop Ticker letöltése után a néhány percen belül telepíthető, használhatóvá tehető. Az RSS csatornák hozzárendelése előtt több speciális beállításához is hozzá lehet férni amivel különlegesebb eredményt érhetünk el. Ha nem szeretnénk telepíteni a szoftver hordozható verzióban is beszerezhető.

Konfigurálható, hogy milyen időintervallum szerint frissítse a listát, mit lássunk, ilyen a teljes tartalom, illetve a legfrissebb tartalmak. Ha képeket is tartalmaz azt manuálisan tiltani lehet, illetve engedélyezhető ha meg szeretnénk azt is jeleníteni.

A felhasználói felület megjelenése is teljes mértékben módosítható, skinekkel, illetve szín beállítási kiegészítőkkel lehet azt módosítani.

Desktop Ticker – Dinamikus RSS olvasó

A szoftver csekély erőforrás igényel rendelkezik ahol csak akkor jelennek meg a korábban beállított riasztások ha új tartalmat tettek közzé azon az oldalon amire fel lett iratkozva a Desktop Ticker.

Az alkalmazás szinte korlátlan lista létrehozására használható, ahol az elkészített összeállításokat el lehet tárolni egy konfigurációs beállításokat tartalmazó fájlban így ha több gépen, esetleg később ismét használjuk majd sokkal kevesebb időt igényel, hogy megjelenítse a legújabb közzétett tartalmakat.

A program kettő módszert támogat, hogy saját tartalmakat tallózzunk be, ahol manuálisan lehet az egyes oldalakat hozzáadni, a másik lehetőség a korábban említett eltárolt beállítások betallózása az sokkal felhasználóbarátabb, illetve kevesebb időt igénylő megoldás.

RSS olvasó program a Royal RSS Reader, illetve a FeedTurtle, kényelmesebben lehet RSS csatornákon közzétett tartalmakról értesítéseket megjeleníteni, illetve azokat áttekinteni.

A Desktop Ticker egy ingyenes RSS olvasó alkalmazás amiről csak pozitív paramétereket lehet említenünk. Hordozható kiadásban is beszerezhető a hivatalos forrásból, fájlban lehet a beállításait eltárolni, skinezhető. Rengeteg konfigurálási eszközt biztosít.

Desktop Ticker

Desktop Ticker Összefoglaló:

 • RSS olvasó
 • hordozható verzióban is letölthető
 • eltárolható listák
 • rengeteg beállítás
 • skinezhető felület
 • csekély teljesítmény igény
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.battware.co.uk/desktopticker.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Desktop Ticker
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Calibre Portable 7.14.02024-07-12 Calibre Portable 7.14.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]
 • RSS Guard Portable 4.7.22024-05-31 RSS Guard Portable 4.7.2 (0)
  Az RSS Guard Portable egy igen fejlett lehetőségekkel felszerelt RSS olvasó program, ami alapértelmezés szerint beépített böngészővel […]
 • QuiteRSS 0.19.42021-01-07 QuiteRSS 0.19.4 (0)
  A QuiteRSS egy Magyar nyelvi támogatottságot élvező hírcsatorna olvasó program aminek köszönhetően soha nem maradunk le a legfrissebb […]
 • QuiteRSS Portable 0.19.42021-01-07 QuiteRSS Portable 0.19.4 (0)
  A QuiteRSS Portable a népszerű hírolvasó szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Magyarul használható, beépített böngészőt is […]
 • Desktop Ticker Portable 1.132020-10-29 Desktop Ticker Portable 1.13 (0)
  A Desktop Ticker Portable egy ingyenes mindenképp kipróbálásra javasolt szoftver azoknak akik RSS hírcsatornákkal rendelkező oldalak […]

Szólj hozzá