Desktop Ticker: Modern RSS olvasó alkalmazás

Egyszerűen használható RSS olvasó alkalmazás ami egy ingyenes szoftverként használható azok számára akik így szeretnék az őket érdeklő híreket, vagy oldalakat figyelemmel kísérni. A hordozható kiadásként is használható Desktop Ticker Skinezhető felhasználói felülettel futtathatjuk.

RSS Csatornákra való feliratkozáshoz használható alkalmazás ami egy modern, remek tervezéssel rendelkező program. Sokkal hatékonyabban, felhasználóbarát módszerrel lehet az RSS csatornák követésére használni ahol a szoftver abban az esetben tud az egyik legkiválóbb kiegészítővé válni ha egyszerre több tartalmat is vele akartunk kezelni.

A program által kezelt oldal lista eltárolható ha azt több gépen szeretnénk használni, esetleg a számítógép újbóli telepítése után nem szeretnénk kézzel beírni azoknak az oldalaknak a listáját amik a kedvencek.

Rugalmas beállítások

Definiálható, hogy milyen időnként frissítse az RSS csatornákat, mely tartalmak fontosak, ahol képek, illetve szöveges tartalom szerint lehet kiválasztani, hogy mit jelenítsen meg. A szoftver a lehető legegyszerűbb módszert biztosít ahhoz hogy a korábban használt beállításaink importálását, illetve exportálását végrehajtsuk. Ha a szoftver azokat a funkciókat tartalmazza amikre szükségünk van, abban az esetben a telepíthető, ha csak ki szeretnénk próbálni, akkor a hordozható verziót érdemes használnunk.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Desktop Ticker: Modern RSS olvasó alkalmazás
Szerző
Leírás
Rss olvasó szoftver különleges funkciókkal, illetve skinezhető felhasználói felülettel, amit Desktop Ticker néven lehet kipróbálni.

Kapcsolódó szoftverek