Royal RSS Reader: Ingyenes RSS olvasó alkalmazás

Ingyenes, nem igényel telepítés az alábbi RSS olvasó program, vele sokkal egyszerűben válik nyomon követhetőbbé azoknak az oldalaknak a tartalmi bővülése amiket favorizálunk. A Royal RSS Reader az összes fontosabb protokollt támogatja, egyszerűen használható.

Nagyon egyszerűen válik lehetővé az alkalmazással, hogy fel tudj iratkozni azoknak az oldalaknak az RSS csatornájára amik érdekelnek, ráadásul sokkal kényelmesebb futtatást tesz lehetővé a kipróbálóknak. A Royal RSS Reader egyik előnyös tulajdonsága hogy nem szükséges telepíteni, a letöltése után csak el kell indítani majd értelemszerűen konfigurálni kell úgy ahogy nekünk megfelel, a szóban forgó oldalt, oldalakat hozzá kell adni. A szoftver alapvetően a legtöbbet használt RSS Feed formátumokat ismeri, azokat tudja megjeleníteni.

A felhasználói felületen beállítható, hogy milyen felbontásban jelenítse meg azt, ha több elem is hozzá lesz adva ahhoz egy beépített kereső is rendelkezésre áll, amit szintén nem egy bonyolult feladat használni. A szoftver csekély erőforrás igénnyel rendelkezik, így szinte észre sem lehet venni ha éppen nincs rá szükség, jelenleg nem támogatja a Magyar nyelven való használat lehetőségét. A legfrissebben kiadott verziója innen érhető el kipróbálásra.

Royal RSS Reader – RSS olvasó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Royal RSS Reader: Ingyenes RSS olvasó alkalmazás
Szerző
Leírás
Royal RSS Reader - Telepítés nélkül használható RSS olvasó program

Kapcsolódó szoftverek