Letölthető az RSS Guard 3.5.8 ( RSS olvasó alkalmazás )

Megjelent a egyik legtöbb funkcióval rendelkező RSS olvasó szoftver legújabb kiadása az RSS Guard 3.5.8. A program kiváló felszereltséggel rendelkezik amit a kipróbálói tudnak hasznosítani. A szoftver egy beépített alapvető eszközöket tartalmazó böngészővel is használható, amire mindenképp szükséges lehet ha a programot használod. Továbbra is teljesen ingyenesen használható.

Egy remek megtervezéssel rendelkező RSS olvasó program amiből most jelent meg a legfrissebben kiadott változat amiről rengeteg előnyös tulajdonságot fel lehet hozni. Ilyen a böngésző funkció ami gyakorlatilag teljesen ugyan azokat a funkciókat tartalmazza mint ha egy hagyományos programmal állnánk szemben. Az RSS Guard 3.5.8 kategorizált felhasználói felülettel rendelkezik, sőt akár kedvencek támogatást is tartalmaz a rendszeresen kezelt tartalmaidhoz.

Kiváló felhasználói felület:

Az RSS Feedekre való feliratkozás után teljesen azt kínálja funkcionálisan amire szükség van. Remek megoldás ha egy ingyenes szinkronizálási támogatással rendelkező szoftvert szeretnél amivel akár Offline lehet a gépedre lementett tartalmakat kezelni. A teljesen szabadon kipróbálható RSS Guard 3.5.8 innen szerezhető be.

RSS Guard 3.5.8


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az RSS Guard 3.5.8 ( RSS olvasó alkalmazás )
Szerző
Leírás
Megjelent az RSS Guard 3.5.8

Kapcsolódó szoftverek