Royal RSS Reader 1.57

A Royal RSS Reader egy kis méretű, telepítést nem igénylő RSS olvasó program, amivel akár több oldal hírcsatornájára is fel tudsz iratkozni. Előre megadható, hogy milyen időközönként keressen friss tartalmakat. Nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában futtatható az alábbi Free alkalmazás.

Böngésző használata nélkül értesülhetsz az általad favorizált oldalakon közzétett friss tartalmakról a Royal RSS Reader nevű alkalmazás segítségével. Mivel nem kell telepíteni, akár egy USB adathordozóról is futtathatod kis erőforrás mellett.

A Royal RSS Reader letöltése után a tömörített mappa kicsomagolásával gyakorlatilag csak futtatni kell a programot. Könnyen pár lépésben lehet megadni neki új RSS csatornákat, itt több módszerrel is meg lehet azt tenni, vagy a fogd és vidd módszerrel, vagy pedig, hagyományos URL megadásával. A program teljes értékűen futtatható Windows 10 operációs rendszer alatt is.

A Royal RSS Reader beállítási opcióinál, külön konfigurálható, hogy milyen időközönként frissítse a hírcsatornákat, ezt egy legördülő listán lehet kiválasztani. Az indítása után a tálcára kerül, ahonnan közvetlenül elérhető. Majd szintén ott értesít ha új tartalom érhető el. A felületéről közvetlenül meg is nyitható az URL. El lehet menteni, kinyomtatni. A beállításoknál megváltoztatható a betűméret, a megjelenített szavak száma. A nevesebb RSS olvasókkal ellentétben kevesebb lehetőséggel van felszerelve, de amire eredetileg lett tervezve, azt maradéktalanul teljesíti.

Előny az ingyenesség és a hordozhatóság, hátrány, hogy honosított formában nem támogatott a használata.

Sokkal több funkciót szolgáltat az RSS Guard, ami beépített böngészőt is tartalmaz, telepítés nélkül a QuiteRSS Portable nevű programot futtathatod. Ő viszont már tud Magyar nyelven is.

A Royal RSS Reader egy telepítés nélkül használható RSS hírcsatornák követésére alkalmas program. Kis erőforrás igény, Windows 10 támogatás jellemzi.

Royal RSS Reader

Royal RSS Reader Összefoglaló:

 • RSS hírcsatornák követéséhez
 • nem kell telepíteni
 • csekély erőforrás igény
 • egyénileg konfigurálható frissítési ciklus
 • mentési, nyomtatási lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.the-sz.com/products/royal/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Royal RSS Reader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Feedreader 3.142013-06-19 Feedreader 3.14 (0)
  Weboldalak hírcsatornáit tudjuk figyelemmel kísérni az alábbi alkalmazás segítségével, egyszerűen használható, ingyenes, […]
 • Foxit Reader Portable 8.3.2.250132017-08-27 Foxit Reader Portable 8.3.2.25013 (0)
  A Foxit Reader Portable ideális hogy PDF kiterjesztéssel bíró tartalmaidat meg tudd tekinteni, szerkesztő funkciót is […]
 • FeedDemon 4.5.0.02013-06-19 FeedDemon 4.5.0.0 (0)
  Egyszerű, modern elrendezéssel megtervezett RSS olvasó szoftver ami egy beépített böngészőt is kapott hogy a kívánt oldalt […]
 • QuiteRSS 0.18.82017-08-25 QuiteRSS 0.18.8 (0)
  A QuiteRSS egy Magyar nyelvi támogatottságot élvező hírcsatorna olvasó program aminek köszönhetően soha nem maradunk le a […]
 • RSS Guard 3.4.22017-09-06 RSS Guard 3.4.2 (0)
  Az RSS Guard egy beépített böngészővel rendelkező RSS hírcsatorna olvasó szoftver amivel könnyedén követni tudod a […]