RSS csatornák olvasásához, illetve TV sorozatok letöltéséhez használható a FeedTurtle

Hasznos szoftver lehet azok számára akik rendszeresen szoktak a számítógépükön multimédiás fájlokat megtekinteni, azokhoz plusz tartalmakat beszerezni, vagy a naponta meglátogatott oldalak RSS csatornájára feliratkozni. Az összes említett funkcióhoz támogatást biztosít a FeedTurtle.

Ingyenes program amit akár RSS Readerként is használhatunk, ezzel sokkal egyszerűbben lehet a legfrissebb híreket megtekinteni. A FeedTurtle funkciókban ettől még többet biztosít. Ilyen a filmekhez való metaadat információk keresése, sorozatok beszerzése, a gépen található tartalmak felhasználóbarát rendszerezése. A több választható skinen kívül a funkciókhoz tartozó több paneles felület egyénileg méretezhető, illetve az elhelyezkedése is a felhasználókhoz, a megjelenítőkhöz igazodva rendezhető.

Nem kell installálni, ez is egy mindenképp előnyös tulajdonsága, több gépen is úgy használható hogy azonnal teljes értékűen áll rendelkezésre.

A böngészőjével megtekintett oldalakat hozzá adhatjuk az RSS olvasóhoz, a saját listájához, ahol az egyes eszközök külön fülön találhatóak meg, egy fájlkezelőt is használhatunk amivel a PC-n található fájlokat nyithatjuk meg. A FeedTurtle felhasználói felületéhez a rendelkezésre álló témákon kívül sajátokat is készíthetünk, meglepően sok eszközt fel lehet ehhez használni amivel különleges, látványos kinézet érhető el. Innen szerezhető be a program ha ki szeretnéd próbálni.

A FeedTurtle egy RSS olvasó, böngésző, film metaadat letöltő, rendszerező szoftver. Ingyenes, nem kell installálni, akár saját téma kinézetet is létrehozhatunk hozzá, ahhoz rengeteg beállítást lehet felhasználni.

FeedTurtle – RSS olvasóként is használható multimédiás alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
RSS csatornák olvasásához, illetve TV sorozatok letöltéséhez használható a FeedTurtle
Szerző
Leírás
Ez az ingyenes RSS olvasó TV sorozat kereső funkciót is tartalmaz, remekül konfigurálható. FeedTurtle...

Kapcsolódó szoftverek