Internet kiegészítők

RSS Guard Portable 4.6.6

Az RSS Guard Portable egy igen fejlett lehetőségekkel felszerelt RSS olvasó program, ami alapértelmezés szerint beépített böngészővel is rendelkezik. Az alábbi Free alkalmazás a nagy tudású szoftver telepítést nem igénylő változata. Rengeteg szabványt támogat, legyen az RSS, ATOM, vagy RDF.

Kedvenc, fontosnak ítélt weboldalakon közzétett tartalmak legkönnyebb figyelemmel kísérésének a módja ha feliratkozunk annak RSS hírcsatornájára. Ezt több módon is kezdeményezni lehet, talán a legegyszerűbben a böngészőkkel hajtható végre. Ha ettől több opcióra van szükséged, több csatornát is rendezetten szeretnél követni, akkor erre egy megfelelő választás az RSS Guard Portable. Számos speciális beállítással teszi felhasználóbarátabbá a működtetését.

Az alábbi változatot nem szükséges telepíteni, futtatható USB kulcsról is. Aktív használatra az RSS Guard Portable installálható kiadásban is beszerethető a kínálatunkból.

Az RSS Guard Portable beüzemeléséhez csak annyit kell tenni, hogy a lementett tömörített fájl tartalmát kicsomagolod egy szabad helyre, ami után azonnal futtathatóvá válik a szoftver indítóikonjára kattintva. Sajnos hátránynak tekinthető, hogy Magyar nyelven jelenleg nem tud. Ezt ellensúlyozza a széles felhasználhatósági kör és az ingyenesség.

Az RSS Guard Portable alapértelmezetten biztosít néhány gyárilag hozzáadott RSS csatornát, de természetesen mi is bármikor hozzá tudjuk adni a sajátjainkat, sőt azt kategorikus besorolás szerint rendszerezni lehet a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Ezt tovább fokozható azáltal, hogy kedvenceket is lehet használni. A hírcsatornák frissítése egy kattintással kezdeményezhető, természetesen ez teljesen automatizálható, így később ezzel sem kell az időt vesztegetni.

Az RSS Guard Portable megoldásában felfedezhető még egy beépített böngésző is, amit szabadon fel lehet használni hagyományos böngészésre. A beállításoknál egyedi parancsokat lehet neki megadni, az egyes funkciókhoz billentyűkombinációk rendelhetőek.

Alternatív megfelelőjeként használható a QuiteRSS Portable vagy a Feedreader, esetleg a GreatNews. Az utóbbi már Magyar nyelven is tud.

Az RSS Guard Portable egy telepítés nélkül használható RSS csatornák követésére és azok olvasására alkalmas szoftver. Beépített böngészővel is rendelkezik.

RSS Guard Portable

RSS Guard Portable összefoglaló:

 • RSS hírcsatornák követéséhez
 • nem kell telepíteni
 • beépített böngésző
 • Proxy támogatás
 • kedvencekbe rendezés
 • RSS, ATOM, RDF csatornák kezelése
 • Kategorizálási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/martinrotter/rssguard
RSS Guard Portable letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RSS Guard Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RSS Guard 4.6.62024-03-15 RSS Guard 4.6.6 (0)
  Az RSS Guard egy beépített böngészővel rendelkező RSS hírcsatorna olvasó szoftver amivel könnyedén követni tudod a számodra fontosnak […]
 • Calibre Portable 7.8.02024-04-05 Calibre Portable 7.8.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]
 • QuiteRSS 0.19.42021-01-07 QuiteRSS 0.19.4 (0)
  A QuiteRSS egy Magyar nyelvi támogatottságot élvező hírcsatorna olvasó program aminek köszönhetően soha nem maradunk le a legfrissebb […]
 • QuiteRSS Portable 0.19.42021-01-07 QuiteRSS Portable 0.19.4 (0)
  A QuiteRSS Portable a népszerű hírolvasó szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Magyarul használható, beépített böngészőt is […]
 • Desktop Ticker 1.132020-10-30 Desktop Ticker 1.13 (0)
  A Desktop Ticker egy több módszerrel is használható RSS olvasó amivel egyszerűen, felhasználóbarát tervezéssel lehet a beállított RSS […]

Szólj hozzá