Comodo IceDragon 60.0.2.10

A Comodo IceDragon egy Firefox alapon futó biztonságos böngészést támogató gyors program, ami funkcionálisan minden olyan alapvető lehetőséget biztosít ami szükségesnek tekinthető napjainkban. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni, ki tudja kényszeríteni a titkosított kapcsolatokat.

Böngészés során érdemes odafigyelni a biztonságra is, ezt úgy is lehet fokozni, hogy megfelelő szoftvert választunk erre. Ha ezen kívül fontos még a gyorsaság, használhatóság, testre szabhatóság, a Comodo IceDragon hamar el fogja nyerni a tetszésedet.

Maga a böngésző a Mozilla Firefox alapjaira épül, azt kiegészítve számos extra lehetőséggel, itt elsősorban inkább a biztonságot tartja szem előtt. Ez már a telepítés pillanatában is érzékelhető, mivel opcionálisan korlátozható a registry értékeihez való további bejegyzések hozzáadása.

Kinézetben kísértetiesen hasonlít a kiindulási alapnak számító szoftverre, így akik most térnek át, előnyös helyzetben érezhetik magukat. A Comodo IceDragon az első indulást követően azonnal felajánlja annak a lehetőségét, hogy importálja a már korábban telepített böngészők előzményeit, a kedvenceket, sütiket, és egyéb olyan tartalmakat, ami a testre szabottabb, azonnali használhatóságot hivatott elérni. Tud szinkronizálni is, itt csak be kell lépni a korábban létrehozott fiókba.

A Comodo IceDragon amiben eltér a kiindulási alaptól, az a korábban említett biztonság, ezt számos különleges kiegészítővel biztosítja. Böngészés során azokon az oldalakon ahol támogatott ki tudja kényszeríteni a titkosított kapcsolatokat, így minimalizálható az adatlopás ténye. A weboldalak megnyitásakor le tudja azokat ellenőrizni, hogy azok nem kísérelnek e meg kártékony kódokat futtatni, esetleg nem e tartalmaznak Malware fertőzéseket, ha ez mégis úgy lenne azonnal tájékoztat erről.

A Comodo IceDragon biztonságos DNS szolgáltatást vesz igénybe, ami szintén egy előnyös szempont napjainkban. Vele automatikusan szűrve lesznek a potenciálisan veszélyes oldalak, illetve tartalmak. Tilthatóak a JavaScriptek, a felugró ablakok. A beállításoknál a jól megszokott lehetőségek biztosítottak, kiválasztható az alapértelmezett keresés szolgáltatás, megváltoztatható a kezdőlap, közösségi oldal integráció, ez a tartalmak azonnali megosztásában tud segíteni. A Comodo IceDragon biztonságos böngészéshez elengedhetetlen választás.

Hasonlóan remek megoldás a Chromodo illetve a Comodo Dragon nevű böngésző, ha pedig kifejezetten a gyorsaság a döntő szempont a számodra akkor az Opera megoldását érdemes kipróbálnod, ami a sebesség fokozásához több módszert is támogat. A teljeskörű anonimitást a Tor Browser tudja megvalósítani.

A Comodo IceDragon egy biztonságosabb, megbízhatóbb böngészést lehetővé tevő technológián alapuló böngészőmotor, ami rengeteg speciális beállítást tartalmaz.

Comodo IceDragon

Comodo IceDragon összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Comodo IceDragon
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Google Chrome 86.0.4240.752020-10-07 Google Chrome 86.0.4240.75 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Comodo Dragon 76.0.3809.1322019-09-05 Comodo Dragon 76.0.3809.132 (1)
  A Comodo Dragon az átlagos böngészőkkel összehasonlítva sokkal biztonságosabb közeget teremt böngészési szokásainkhoz. Az alábbi Free […]
 • Opera 72.0.3815.1862020-10-29 Opera 72.0.3815.186 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • Microsoft Edge 86.0.622.562020-10-28 Microsoft Edge 86.0.622.56 (0)
  A Microsoft Edge egy biztonságos, remek funkciókkal rendelkező böngésző, különálló programként szerezhető be. A böngészőről több […]
 • Mozilla Firefox 82.0.22020-10-28 Mozilla Firefox 82.0.2 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]