ClearProg 1.6.0

A ClearProg egy egyszerű, áttekinthető felülettel rendelkező Windows tisztító program, ami több területet is ellenőrzés alá tud vonni. Ez a Free alkalmazásként használható karbantartó tudja tisztítani a böngésződ előzményeit, illetve magát az operációs rendszert is. Igen kis erőforrással rendelkezik. A beállításai elmenthetőek.

Kis erőforrást, minimális beállítást igénylő karbantartó szoftver a ClearProg, ami képes minden olyan területet kitisztítani a PC-n, ami szemetelődésre hajlamos. Attól eltekintve, hogy nem tud Magyar nyelven igen hasznos szolgálatot tud tenni.

A ClearProg letöltése után a telepítéskor néhány fontosabb konfigurációs opció megadható neki, ami a hétköznapi használatot teszi egyszerűbbé. Az első indítását követően egy igen egyszerű, de jól áttekinthető felület fogadja a felhasználóit, ahol adott területtől függően választható ki hogy mely részen szeretnénk a Windows-on belül takarítani.

A ClearProg megoldásával tudod takarítani a böngészőidet, itt az előzményeken kívül, a korábban gyorsítótárazott médiafájlokat is figyelembe veszi, itt manuálisan kell ezeket kiválasztani. Természetesen nem csak a böngészők karbantartására alkalmas, hanem arra is hogy magát az operációs rendszert tisztítani lehessen, képes törölni az átmeneti könyvtárak tartalmát ezáltal helyet lehet vele felszabadítani, gyorsabbá tehető a gép működése.

A ClearProg további érdekessége, hogy egy munkafolyamaton belül összeköthető a karbantartás és a PC leállítása. Mivel felhasználótól függően eltérő konfigurációra van szükség, hasznos lehet, hogy az alkalmazott beállításokat el lehet menteni, majd egy esetleges újratelepítést követően azt be is tallózhatod neki hogy testre szabottabb programot használhass. Az átmeneti fölösleges fájlok törlésekor akár biztonságos módszer is választható.

Hasonlóan remek és népszerű karbantartó alkalmazás a CCleaner, ami már a registry pucolásához is felhasználható, privátabb takarításhoz használhatod az OS Cleaner nevű szoftvert.

A ClearProg karbantartójával törölni tudod a böngészők előzményeit, a Windows átmeneti könyvtárainak tartalmát, ezt kis erőforrás, megbízható módon. Teljesen ingyenesen használható.

ClearProg

ClearProg összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • böngészők előzményeinek a törléséhez
 • Windows tisztítás
 • Menthető beállítások
 • egyszerű használat
 • kis erőforrás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.clearprog.de/index.php?lang=en

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ClearProg
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Clean Space 7.592023-10-10 Clean Space 7.59 (0)
  A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped […]
 • MindStick Cleaner 1.0.2.02022-10-06 MindStick Cleaner 1.0.2.0 (0)
  A MindStick Cleaner egy minimális beállítást igénylő program abból a célból, hogy el lehessen távolítani a már fölöslegessé vált […]
 • Soft4Boost Disk Cleaner 12.2.5.3772022-09-04 Soft4Boost Disk Cleaner 12.2.5.377 (0)
  A Soft4Boost Disk Cleaner egy free alkalmazás formájában futtatható karbantartó, merevlemez tisztító szoftver, biztosít duplikátum […]
 • atomiccleaner3 1.3.5.252021-01-27 atomiccleaner3 1.3.5.25 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]