CCleaner használata

Multifunkciós Windows javító és rendszer pucoló szoftver, a CCleaner használatával gyorsabbá tehető a PC.

Alapvetően igen egyszerűen használható program, amiről a Magyar nyelvi támogatás, és a kategorizált funkciók gondoskodnak.

A CCleaner funkcióit tekintve 4 fő opció áll rendelkezésre a beállításokat is ide sorolva.

 A tisztító funkciójával egyetlen kattintással távolíthatóak el a böngésző, a Windows, illetve alkalmazások által visszamaradt munkafolyamat előzmények. Manuálisan választhatóak ki azok az összetevők amelyek felülvizsgálatát szeretnénk végrehajtani. A gyári beállítások módosítása nélkül is optimális eredményt biztosít.

 A rendszerleíró tisztítójával olyan érvénytelen hozzáférési útvonalak távolíthatóak el amik már fölöslegesek, de ezek jelenléte akár egy hibás rendszerműködést, vagy akár összeomlást is előidézhetnek. Természetesen a szoftver itt is lehetőséget nyújt arra hogy manuálisan szelektáljunk az általunk fontosabbnak tartott területeken.

 Az eszközök opciók alatt olyan hasznos tools-ok kaptak helyet mint, program eltávolító, startup manager, fájlkereső, rendszer helyreállítás kezdeményezési alternatívák, továbbá, meghajtó tisztító, amivel hely szabadítható fel a merevlemezen.

 A beállítás panelon némileg testre szabható a program, annak rendszer integrálási szabályait írhatjuk felül, tisztító funkciójánál az egyes nyomkövető sütik kizárhatóak.

letölthető innen, ha Portable változatban szeretnéd futtatni, arra is van lehetőséged.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek