ccextractor 0.87

A ccextractor segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy meglévő filmjeidből ki tudd nyerni a feliratokat. Ez a Free alkalmazás számos kimeneti formátumot támogat, igen részletes beállítási lehetőséggel van felszerelve. Profi feliratkezelő program.

Filmfeliratok kezelése során a felhasználók körében elég széleskörű és egyedi igény merülhet fel. Azok szerkesztése, meglévők hozzáadása, vagy esetleg kinyerése filmekből. Ez utóbbi már elég speciális terület, de mégis vannak akiknek mégis pontosan erre van szükségük.

Egy igen fejlett felirat kezelő, kinyerő alkalmazás a ccextractor ami az eszközárát tekintve igen részletes opciókat szolgáltat. Ha nem szeretnéd telepíteni, a program, a ccextractor hordozható változatban is elérhető ami egy USB kulcson is elfut.

Ha az installálható változat mellett döntöttél, mivel napi rendszerességgel vennéd igénybe, rengeteg feliratot kezelsz, akkor ez mi sem egyszerűbb, pár kattintással telepíthető, ahol a legalapvetőbb adatok megadásán kívül nincs is más dolgod.

Maga a kezelőszerv már nem annyira felhasználóbarát kialakítású, inkább a jártasabb PC tulajdonosok érezhetik magukat előnyben.

Még az első használat előtt javasolt néhány alapvető beállítást eszközölni, többek között javasolt az alapértelmezett kimeneti mappa elérési útvonalát megváltoztatni, ezzel könnyebben megtalálható a kinyert felirat.

Importálni a felületére videót fogd és vidd módszerrel tudsz. A ccextractor kimeneti formátumként több választási lehetőséget is szolgáltat, tud menteni: TXT, SRT, BIN, RAW, TTML formára. Természetesen a lista nem teljes.

Több kódolási metódust is lehetővé tesz a ccextractor, késleltethetőek a feliratok betöltődése, egyedileg megadható a kezdés és a befejezés időpontja is.

A kínálatunkat tekintve a ccextractor nem az egyetlen felirat kezelő program, többek között szintén igen hasznos tud lenni a Sublight vagy a Forta amivel a meglévők szerkesztésére, honosítására, vagy újak létrehozására is módod van. Természetesen mind ingyenesen használható.

A ccextractor egy hatékony és megbízható szoftver, hogy meglévő videókból a lehető legszéleskörűbben ki tudj nyerni feliratokat. Felépítésben inkább a jártas felhasználókat célozza meg.

ccextractor

ccextractor összefoglaló:

 • Felirat kezelő alkalmazás
 • feliratok kinyerése
 • számos különleges egyedi beállítás
 • az összes népszerűbb formátumot támogatja
 • felépítésben inkább a jártasabb felhasználókat célozza meg
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ccextractor.sourceforge.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ccextractor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ccextractor Portable 0.872019-01-22 ccextractor Portable 0.87 (0)
  A ccextractor Portable egy felirat kinyerő specialista program, amivel rendkívül rugalmasan, széleskörűen tudod ezeket a fájlokat […]
 • Hybrid 2020.10.10.12020-10-10 Hybrid 2020.10.10.1 (0)
  A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A […]
 • MPCSTAR 6.32019-09-23 MPCSTAR 6.3 (0)
  Az MPCSTAR egy teljes értékűen használható multimédiás szoftver csomag videókhoz, illetve zenei fájlokhoz. A program a számítógépről, […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]
 • Sublight 5.4.10092018-11-27 Sublight 5.4.1009 (0)
  A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően […]