FileBot 4.7.5

A FileBot egy remek fájlkezelő alkalmazás ami lehetővé teszi a számodra, hogy a lehető legegyszerűbben át tudd nevezni filmjeidet, felirataidat. Paneles elrendezés, szűrők, fejlett lehetőségek jellemzik ezt a Free alkalmazást. ID3 tag szerkesztővel.

Kifejezetten azok számára problémát tud okozni a fájlok csoportos kezelése akik számítógépe rengeteg elemet, eltérő fájlkiterjesztést tartalmaz. Ha egyszerre több tartalmat szeretnél átnevezni, akkor a legjárhatóbb út ha valamilyen erre a feladatra specializált szoftvert használsz. Ilyen a FileBot is ami ideális választás lehet ehhez. Maga a program inkább multimédiás tartalmakhoz megfelelő, itt néhány egyszerű lépésben tömegesen át tudod nevezni filmjeidet, vagy ha rendelkezel feliratokkal akkor azokat is.

Kis mérete ellenére minden alapvető funkciót tartalmaz ami akár speciális igényeket is ki tud szolgálni.

A program telepítése komolyabb szakértelmet nem igényel, ráadásul igen gyorsan meg is történik ami után egy barátságos informatív felhasználói felület fogad.

A FileBot kezelőfelülete paneles elrendezéssel, bír, ahol a tartalmak ezek felhasználásával válnak kezelhetővé.

Lehetőség van vele a gépen található mappákat manuálisan beolvastatni, majd az azok átnevezése több felhasználói igény alapján tehető meg.

A FileBot telepítést nem igénylő változatban is elérhető amit csak futtatni kell, így az nem szemetel, nem hagy maga után nyomot. Természetesen funkcionálisan ugyanannyit tud.

A betöltött mappán belül az adott elemre kattintva további hasznos lehetőségek válnak elérhetővé, többek között itt tudod azok ID3 tag jellemzőit szerkeszteni. A FileBot egyéb szolgáltatásai részeként a kedvenc filmjeidhez tartozó feliratok is hasonlóan széleskörű lehetőségek között szerkeszthető. A program kötelező minden olyan számítógép tulajdonosnak, akik rengeteg filmes anyagot tárolnak a gépükön, esetenként azok kezelésekor azt csoportosan szeretnék kivitelezni.

A kínálatunkat tekintve számos hasonló feliratkezelő program található, ilyen a Sublight, ami kereséshez, és azok letöltéséhez vethető be. Hasonló szerkesztő funkciókat a Forta biztosít, amivel már honosítani is tudsz ha arra tartaná a kedved. Azok kinyeréséhez adott médiából a ccextractor egy remek segítség. Őket már kipróbáltad?

A FileBot egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel a meglévő filmjeidet, a hozzájuk külsőlegesen elérhető felirataidat tudod több eljárás és elgondolás szerint átnevezni. Opcionálisan ID3 tag szerkesztőt is rendelkezésre bocsájt.

FileBot

FileBot összefoglaló:

 • Fájlátnevező alkalmazás
 • telepítés nélküli változatban is elérhető
 • filmekhez, feliratokhoz
 • paneles elrendezés
 • ID3 tag szerkesztő
 • áttekinthető felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.filebot.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FileBot
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileBot Portable 4.7.52016-12-08 FileBot Portable 4.7.5 (0)
  A FileBot Portable egy különleges fájlátnevető program, ami elsősorban filmek esetén, illetve a hozzájuk tartozó feliratoknál […]
 • Cine Encoder 2021.3.5.22021-11-21 Cine Encoder 2021.3.5.2 (0)
  A Cine Encoder egy nyílt forráskóddal beszerezhető videó konvertáló program ami ID3, HDR paraméterekkel rendelkező multimédiás […]
 • Inviska Rename 12.02019-09-10 Inviska Rename 12.0 (0)
  Az Inviska Rename egy különleges fájlkezelő szoftver amivel a PC-n található tartalmak, fájlok nevezhetőek át. A Free alkalmazás egy […]
 • Inviska Rename Portable 12.02019-09-10 Inviska Rename Portable 12.0 (0)
  Az Inviska Rename Portable megoldásával zenei fájlok esetén lehet több népszerű fájlkezelési, katalogizálási feladatot elvégezni. Az […]
 • WinFile 10.02019-01-12 WinFile 10.0 (0)
  A WinFile egy klasszikus, egyben retró jellegű fájlkezelő program Windows rendszerre. A szoftver a jól megszokott fájlkezelési […]