ccextractor.sourceforge.net termékek listája - SzoftHub.hu

ccextractor.sourceforge.net

 • A ccextractor segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy meglévő filmjeidből ki tudd nyerni a feliratokat. Ez a Free alkalmazás számos kimeneti formátumot támogat, igen részletes beállítási lehetőséggel van felszerelve. Profi feliratkezelő program.

  ccextractor 0.90

  A ccextractor segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy meglévő filmjeidből ki tudd nyerni a feliratokat. Ez a Free alkalmazás számos kimeneti formátumot támogat, igen részletes beállítási lehetőséggel van felszerelve. Profi feliratkezelő program.

  olvasd tovább...

 • A ccextractor Portable egy felirat kinyerő specialista program, amivel rendkívül rugalmasan, széleskörűen tudod ezeket a fájlokat kezelni. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Drag And Drop importálási lehetőséggel.

  ccextractor Portable 0.87

  A ccextractor Portable egy felirat kinyerő specialista program, amivel rendkívül rugalmasan, széleskörűen tudod ezeket a fájlokat kezelni. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Drag And Drop importálási lehetőséggel.

  olvasd tovább...