Blog

Calcy – Ingyenes, dizájnos számológép program Windows használóknak

Kiváló választás ha le szeretnéd cserélni, esetleg újdonságra vágysz, rendszeresen használod a Windows beépített számológépét. A megoldás inkább dizájnban tér el a hasonló programoktól. A Calcy a szükséges számítási eszközöket biztosítja.

A címben említett szoftver egy modern, látványosra sikeredett számológép program amit Windows, illetve MAC rendszeren használhatunk. A szoftver funkcionálisan nem támogat annyi eszközt mint néhány népszerűbb, ismertebb alternatívája, viszont a legfontosabb eszközöket megtalálhatjuk így nem maradunk azok a számítási képességek híjján amikre szükség van.

Itt a legjobb megoldás ha esetleg már unalmasnak találod a Windows beépített számológép funkcióját, inkább egyszerűbb számításokat szoktál végezni, igény a korszerű felhasználói felület, érdemes kipróbálnod. A számológép program hátránya a viszonylag nagy fájl méret, viszont nem vehetünk észre lassulásokat, tehát nem hat ki a PC teljesítményére. Azért egy minimális a kor elvárásainak megfelelő alap rendszer követelményre szükség lesz.

A Calcy Windows App számológép alkalmazását innen szerezheted be. Inkább a felhasználói felület navigáció, illetve dizájnjára koncentrált a fejlesztő, előny hogy teljesen ingyenes, így bárki számára rendelkezésre áll. Szórakoztató matematikai számításokhoz mindenképp érdemes kipróbálni.

Calcy – számológép alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Calcy – Ingyenes, dizájnos számológép program Windows használóknak
Szerző
Leírás
Calcy - ingyenes számológép program ami dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá