wSoft Sárga csekk kitöltő: Profi számla kitöltő szoftver…

A lehető legegyszerűbben, tudsz számlákat kiállítani a wSoft Sárga csekk kitöltőjével, amit otthoni felhasználásra is ideális. A Magyar nyelvű szoftver előnye, hogy profilban tudod elmenteni azokat a befizetéseket amiket akár havonta szoktál kezelni.

Magánszemélyeknek, üzleti célra felhasználható profi számla kitöltő alkalmazás amivel sokkal kényelmesebbé, egyben igényesebbé tehetőek a későbbiekben a befizetésekhez szükséges csekkek kitöltése. Ha rengeteg számláról lenne szó, azt Microsoft Excel, OpenOffice, LibreOffice táblázatban tárolod, a program azt onnan importálni tudja így azokat gyakorlatilag csak ki kell nyomtani. A wSoft Sárga csekk kitöltő alapvetően két befizető azonosító típust támogat, a beállításoknál kiválasztható a betűk, illetve a számla mérete. Nyomtatásnál a jól megszokott funkciók használhatóak. Ha esetleg valamilyen problémába ütközöl a futtatása során a szoftver egy súgó felülettel is rendelkezik ahol a rendszer követelmények, illetve néhány fontosabb információhoz lehet hozzájutni. Ha ki szeretnéd próbálni a szoftver aktuális változata innen szerezhető be.

A wSoft Sárga csekk kitöltő egy remek megoldás, hogy akár egyszerre több számlát is ki tudj állítani a szükséges adatokat akár el tudd menteni későbbre. Azt ki is lehet nyomtatni.

A wSoft Sárga csekk kitöltőjének a kezelőfelülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
wSoft Sárga csekk kitöltő: Profi számla kitöltő szoftver…
Szerző
Leírás
A wSoft Sárga csekk kitöltőjével sokkal egyszerűbben tudsz számlákat kitölteni, akár egyszerre több példányban. Mindent tud amire csak szükség lehet. Magyar nyelven futtatható.

Kapcsolódó szoftverek