FotoSketcher: Képek effektezésére használható fotószerkesztő alkalmazás

Fotók effektezésére is kiváló szoftver a FotoSketcher, amiből telepítés nélküli verzió is beszerezhető. A képek restaurálására használható szoftverrel nagyon egyszerű módszerrel lehet a képeinket teljes mértékben a felhasználási területhez igazítva szerkeszteni. Profilos beállítások segítségével lehet az effekteket definiálnunk.

Az ingyen használható képszerkesztővel rengeteg, közel 20 effekt között lehet válogatni, hogy a gépünkön található képeket módosítani lehessen, az effekt felhasználása után az alkalmazás beépített képmegjelenítőjével az eltárolás előtt lehet megtekinteni, hogy a módosítások a mi terveink szerint hajtotta végre a FotoSketcher.

A szoftver több verzióban is beszerezhető, telepíthető, illetve hordozható kiadásban, ha csak ki szeretnénk próbálni a több gépen is futtatható kiadást használjuk.

A képszerkesztő a hasonló képkezelő szoftverekkel összehasonlítva egy egyszerűbb felhasználói felülettel, illetve feladat támogatással rendelkezik, a hasznos jellemzőket az effektezés, illetve a profilos beállításoknál kapjuk meg. JPG, PNG, BMP, JPEG formátumokat támogat szerkesztésnél, az a fájlok eltárolásánál is ugyan azokkal a fájlkiterjesztésekkel lehet eltárolnunk.

A FotoSketcher képek rajzolásához a képszerkesztő alkalmazásoknál felhasználható eszközöket tartalmazza. Az egyszerkesztési mozzanatokat vissza lehet vonni a elkészítését megelőzően.

FotoSketcher – képek szerkesztéséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FotoSketcher: Képek effektezésére használható fotószerkesztő alkalmazás
Szerző
Leírás
Képek szerkesztéséhez rengeteg effektet kiválaszthatunk a FotoSketcher képkezelő használata esetén. Szabadon kipróbálható bárki számára.

Kapcsolódó szoftverek