wSoft Sárga csekk kitöltő 5.17

A wSoft Sárga csekk kitöltő program segítségével sokkal elegánsabban tudod kezelni a az általad rendszeresen befizetésre szánt számláidat. A szoftver hatékony megoldás az azok kitöltéséhez. Minden fontosabb információ megadható ehhez, összeg, cím, megjegyzés rovat, dátum. A Magyar nyelvi támogatással rendelkező alkalmazás az elkészített, kitöltött csekket ki is tudja nyomtatni megfelelő szabványos papírra. Az egyik különlegessége hogy a rendszeresen kezelt csekkekhez tartozó adatokat el tudja menteni, így legközelebb csak a pénzegységet kell ellenőrizni. Vállalkozásoknak, vagy akár magánszemélyeknek is megfelelő.

Csúnya az írásod, néha nem szabványosan töltesz ki számlákat, esetleg vállalkozásként kezeled azokat? Mostantól ez nem probléma, ha a csekkjeid kitöltését a wSoft Sárga csekk kitöltő programra bízod. Nem csak hogy nagyon egyszerű a használata, felfedezhető benne olyan lehetőség is amivel kényelmesebben teheted meg azt a későbbiekben. Ráadásul teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik.

A wSoft Sárga csekk kitöltő letöltése után a szoftvert telepíteni kell, itt arra oda kell figyelni, hogy a program akár hálózatba kötött gépek esetén is használható, ebben az esetben a szoftver egy portot nyit a tűzfalon. Ez opcionális, csak akkor kell engedélyezni ha az előzőleg említett környezetben használnád.

A csekk kitöltő alkalmazás kezelőfelülete az egyik legbarátságosabb felépítéssel rendelkezik, ennek köszönhetően mindenféle bonyolult módszert mellőzően tudod használni. Az összes fontosabb információ megadására szükséges terület rendelkezésre áll, összeg, cím, címzett, megjegyzés. Ha rendszeresen fizetsz be számlákat egy adott helyre, a beállításait el tudod menteni, így ha legközelebb használod a szoftvert ezeket a paramétereket sem kell beírni. Azt a szoftverrel megfelelő szabványos papírra, csekkre ki is nyomtathatod. A befizetési adatokat külön ki lehet tölteni, azt azonnal teljesen definiált módon másolható fel a befizetésre szánt számlán.

A wSoft Sárga csekk kitöltő több adatbázis formátumot is kezel, ahol a befizetők listája egyszerűen importálható. Többek között ismeri a Microsoft Excel, OpenOffice, LibreOffice fájlokban elmentett táblázat kiterjesztéseket, azokból néhány egyszerű lépésben tudja importálhatóvá tenni.

A wSoft Sárga csekk kitöltő próbaverziós változat ami ingyenes kipróbáláshoz megfelelő, ahol vízjel kerül elhelyezésre a végeredményen. A teljes értékű használathoz meg kell vásárolni.

Összességében elmondható a wSoft Sárga csekk kitöltő programjáról, hogy egy roppant egyszerű módszert biztosít azok számára akik rengeteg csekket szoktak kezelni egy időben, esetleg vállalkozás formájában akarják nyomtathatóan kitölteni a befizetésre alkalmas csekkeket. Fontos az egyszerű használat, illetve hogy honosított formában lehessen használni.

wSoft Sárga csekk kitöltő

wSoft Sárga csekk kitöltő Összefoglaló:

 • Sárga csekk kitöltő program
 • profilba rendezhetőek a befizetési azonosítók
 • könnyed használat
 • Microsoft Excel, OpenOffice, LibreOffice táblázat importálás
 • Ki is nyomtatható a végeredmény
 • cégeknek, magánszemélyeknek egyaránt
 • dokumentáció a használatához
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.wsoft.hu/ 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
wSoft Sárga csekk kitöltő
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 4990
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RoboForm 9.1.7.72021-07-22 RoboForm 9.1.7.7 (0)
  A RoboForm egy professzionális jelszó és űrlap menedzser, segítségével automatizálhatod hétköznapi számítógépes tevékenységeidet. […]
 • TweakPass 1.0.10002021-04-19 TweakPass 1.0.1000 (0)
  A TweakPass egy biztonságos jelszó széf program amivel sokkal egyszerűbben van lehetőség arra hogy rengeteg jelszót tároljuk. Jelszó […]
 • wSoft Shutdown 3.32018-10-05 wSoft Shutdown 3.3 (0)
  A wSoft Shutdown egy speciális rendszereszköz, amivel egy igen hasznos feladatot tudsz végrehajtani, időzített formában állítható le […]
 • RoboForm2Go 7.9.28.82017-03-03 RoboForm2Go 7.9.28.8 (0)
  A RoboForm2Go a népszerű jelszómenedzser telepítést nem igénylő változata, ami számos különleges funkciót biztosít a kipróbálói […]
 • HandBrake 1.4.22021-10-04 HandBrake 1.4.2 (2)
  A HandBrake egy remek, számos szolgáltatást nyújtó dekódoló szoftver amely segítségével néhány egyszerű lépésben tudjuk DVD lemezek […]