Calculor: Ingyenes, telepítés nélkül használható számológép program

Egy minimalista funkcionalitással rendelkező ingyenes számológép program, az előnye, hogy még telepíteni sem kell hogy használni lehessen. A Calculor inkább egyszerűbb matematikai műveletekhez használható. Több előnyt is fel lehet fedezni, ilyen az egyszerű használat, csekély erőforrás, illetve az azonnali eredmények megjelenítése.

Funkcionálisan nem tartalmaz annyi lehetőséget mintha a Windows beépített számológép funkcióját használnánk, ettől függetlenül érdemes kipróbálni mivel több hasznos tulajdonságot is fel lehet hozni a kipróbálása mellett. A Calculor nevű számológép programot nem kell telepíteni, pontos eredményeket biztosít, ráadásul igen átláthatóak azok a feladat támogatások amire létrehozták. A szoftver használatához csak el kell indítani, majd azonnal neki is láthatunk a matematikai számításoknak ahol az alapvető műveletekhez akár zárójelet is ki lehet választani.

Vágólap támogatás

Az eredmények kimásolhatóak a vágólapra, így azt bármilyen Windows munkafolyamathoz fel lehet használni akkor amikor a legjobb. Hátránya, hogy az elindított program felvesz egy fix pozíciót az asztali környezetben, nehezen mozgatható, ezt csak manuálisan lehet megváltoztatni ha a bal felső sarkára kattintunk és az áthelyezés menüpontot válasszuk, ekkor az egérrel szabadon bárhová mozgatható. Ez némi fejlesztést igényelhet. Ha nincs rá szükség a tálcára helyezhető. A kipróbálható ingyenes kiadás itt található.

Calculor – Számológép program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Calculor: Ingyenes, telepítés nélkül használható számológép program
Szerző
Leírás
Csekély erőforrás igénnyel rendelkező számológép program: Calculor

Kapcsolódó szoftverek