BSPlayer FREE Android 1.28.193

A BSPlayer FREE egy Android operációs rendszert futtató készülékekre tervezett fim, illetve zenelejátszó program, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít. Az alábbi Free alkalmazással lehetőséged van Online tartalmakat Streamingelni ( YouTube ), támogatja a lejátszólistákat, felirat fájlok hozzáfűzését videókhoz. Magyar nyelvű.

Kis méretű, ingyenes, Magyar nyelven használható komplett multimédiás központ a BSPlayer FREE Android megfelelője, amivel videókat, illetve audió tartalmakat lehet megnyitni, vagy akár Online elérhető fájlok minőségromlás mentes Streamingelésére is felhasználható.

A BSPlayer FREE Android letöltése, telepítése után egy jól navigálható, beépített fájlkezelő funkcióval ellátott kezelőfelületen választhatod ki a mobilodon tárolt multimédiás fájlt megnyitásra. Ez lehet videó, audió fájl, szerencsére az Android program az összes ma népszerű formátumot támogatja.

Videók megnyitásakor a BSPlayer FREE Android megfelelője rengeteg kényelmi funkciót biztosít. Módosítható a tartalom fényereje, a lejátszás sebessége, saját felirat fájlokat adhatsz hozzá, ha szükségesnek tartod akár pillanatfelvételt is készíthetsz adott jelenetekről.

Online elérhető tartalmak lejátszásakor csak a kívánt hivatkozást kell a számára megadni ezt követően azonnal meg tudja azt nyitni. Természetesen a BSPlayer FREE Android a YouTube-ot is támogatja.

Extra funkciók: képarány módosítás, alvás időzítő, lejátszólisták összeállítása, általános információk biztosítása a betallózott médiafájlról.

Hasonló feladatra tervezett multimédiás szoftver a KMPlayer For Android, illetve a szintén ingyenes VLC For Android őket is kipróbálhatod.

A BSPlayer FREE Android egy Androidos mobilra tervezett multimédiás App amit filmek, illetve zenei fájlok lejátszására használhatsz fel. Rengeteg formátumot támogat, lehetőség van vele lejátszólistákat is összeállítani. Streaming lehetőségekkel. Magyar nyelvű.

BSPlayer FREE Android

BSPlayer FREE Android összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BSPlayer FREE Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BS.Player PRO 2.732018-10-15 BS.Player PRO 2.73 (0)
  A BS.Player PRO egy kiváló minőségű filmlejátszást támogató médiacenter amivel teljessé tehető a a szórakozás élménye a […]
 • ALLPlayer Video Player 1.0.82015-08-23 ALLPlayer Video Player 1.0.8 (0)
  Az ALLPlayer Video Player egy mobilra szánt rengeteg népszerű formátumot ismerő videólejátszó. Ez a Free alkalmazás többek között meg […]
 • VLC For Android 1.0.02015-02-12 VLC For Android 1.0.0 (0)
  A VLC For Android egy mobilra optimalizált filmlejátszó program, ami hasonlóan széleskörű szolgáltatásokkal bír mint a hagyományos […]
 • BS.Player 2.732018-08-09 BS.Player 2.73 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]
 • Subtitle Edit 3.5.22017-03-06 Subtitle Edit 3.5.2 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]