Android videó Lejátszók

BSPlayer FREE Android 1.28.193

A BSPlayer FREE egy Android operációs rendszert futtató készülékekre tervezett fim, illetve zenelejátszó program, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít. Az alábbi Free alkalmazással lehetőséged van Online tartalmakat Streamingelni ( YouTube ), támogatja a lejátszólistákat, felirat fájlok hozzáfűzését videókhoz. Magyar nyelvű.

Kis méretű, ingyenes, Magyar nyelven használható komplett multimédiás központ a BSPlayer FREE Android megfelelője, amivel videókat, illetve audió tartalmakat lehet megnyitni, vagy akár Online elérhető fájlok minőségromlás mentes Streamingelésére is felhasználható.

A BSPlayer FREE Android letöltése, telepítése után egy jól navigálható, beépített fájlkezelő funkcióval ellátott kezelőfelületen választhatod ki a mobilodon tárolt multimédiás fájlt megnyitásra. Ez lehet videó, audió fájl, szerencsére az Android program az összes ma népszerű formátumot támogatja.

Videók megnyitásakor a BSPlayer FREE Android megfelelője rengeteg kényelmi funkciót biztosít. Módosítható a tartalom fényereje, a lejátszás sebessége, saját felirat fájlokat adhatsz hozzá, ha szükségesnek tartod akár pillanatfelvételt is készíthetsz adott jelenetekről.

Online elérhető tartalmak lejátszásakor csak a kívánt hivatkozást kell a számára megadni ezt követően azonnal meg tudja azt nyitni. Természetesen a BSPlayer FREE Android a YouTube-ot is támogatja.

Extra funkciók: képarány módosítás, alvás időzítő, lejátszólisták összeállítása, általános információk biztosítása a betallózott médiafájlról.

Hasonló feladatra tervezett multimédiás szoftver a KMPlayer For Android, illetve a szintén ingyenes VLC For Android őket is kipróbálhatod.

A BSPlayer FREE Android egy Androidos mobilra tervezett multimédiás App amit filmek, illetve zenei fájlok lejátszására használhatsz fel. Rengeteg formátumot támogat, lehetőség van vele lejátszólistákat is összeállítani. Streaming lehetőségekkel. Magyar nyelvű.

BSPlayer FREE Android

BSPlayer FREE Android összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BSPlayer FREE Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Subtitle Edit 4.0.52024-04-13 Subtitle Edit 4.0.5 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Subtitle Edit Portable 4.0.52024-04-13 Subtitle Edit Portable 4.0.5 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]
 • Subtitle Workshop 6.2.102024-04-11 Subtitle Workshop 6.2.10 (0)
  A Subtitle Workshop egy professzionális, szabadon kipróbálható filmfelirat program, amivel a filmjeidhez tudsz feliratokat készíteni, […]
 • Hybrid 2024.04.06.012024-04-06 Hybrid 2024.04.06.01 (0)
  A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A […]
 • IceCream Video Converter 1.422024-03-07 IceCream Video Converter 1.42 (0)
  Az IceCream Video Converter egy pompás grafikai felülettel készített Videó konvertáló, ami filmfelirat kezelési feladatokhoz is […]

Szólj hozzá