ALLPlayer Video Player 1.0.8

Az ALLPlayer Video Player egy mobilra szánt rengeteg népszerű formátumot ismerő videólejátszó. Ez a Free alkalmazás többek között meg tudja nyitni az AVI, 3GP, MKV, MOV, MPEG, TS és még számos formátumot akár HD minőségben. Az alábbi Android program kezeli a feliratokat, lejátszólisták összeállításának a lehetőségét is.

Ha letöltöttél egy videót a mobilodra amit sajnos a jelenlegi videólejátszód nem tud megnyitni, akkor ennek megnyitására az ALLPlayer Video Player nevű Android programot is bevetheted.

Különlegessége az igen széleskörű kodek támogatás. Kezeli a QuickTime, AVI, MPEG, TS, VOB, MKV, 3GP, MP4, F4V, WMV kimeneteket. Természetesen ha az HD minőségű, az sem jelent a számára problémát.

Áttekintés:

A maximális kényelemről a lejátszólisták összeállításának a lehetősége gondoskodik, könnyen rendszerezhetőek, megváltoztatható a sorrend, új elemek adhatóak hozzá. Ha a média feliratokat is tartalmaz azok is testre szabhatóak, több elem esetén kiválasztható hogy melyik legyen az alapértelmezett, de annak a színvilága is teljesen a saját igényekhez igazítható.

Az ALLPlayer Video Player azok számára már nem ismeretlen akik a hagyományos Windows-ra szánt változatát kipróbálták, esetleg használják. Hasonlóan vele is letölthetőek feliratok, igaz itt honosított nyelvi fájlok jelenleg még nem támogatottak.

Az ALLPlayer Video Player-hez hasonlóan remek és igen népszerű Android videó lejátszó a KMPlayer For Android, ami rengeteg speciális beállítást tesz elérhetővé. Az MX Player Stream opciókat is támogat.

Az ALLPlayer Video Player nevű Android program minden ismertebb videó formátumot meg tud nyitni, kezeli a feliratokat, az audió hangsávokat, lejátszólisták is összeállíthatóak.

ALLPlayer Video Player

ALLPlayer Video Player összefoglaló:

 • Videólejátszó program Androidra
 • rengeteg kodeket ismer
 • HD minőség támogatás
 • lejátszólisták összeállítása
 • felirat támogatás
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.allplayer.org/hu/

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ALLPlayer Video Player
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KX Media Player (HD,Free) 1.8.52015-12-01 KX Media Player (HD,Free) 1.8.5 (0)
  A KX Media Player (HD,Free) az összes népszerűbb formátumot támogató videó, illetve audió lejátszó Android Program. Egyszerű, […]
 • KMPlayer For Android2015-08-15 KMPlayer For Android (0)
  A KMPlayer For Android segítségével egyszerűen, minőségromlás nélkül tudsz mobiloddal videókat, audió tartalmakat lejátszani. Free […]
 • ALLPlayer Portable 8.9.62022-11-17 ALLPlayer Portable 8.9.6 (0)
  Az ALLPlayer Portable egy hordozható multimédiás lejátszó szoftver ami kifejezetten DVD-n tárolt tartalmak egyszerű megnyitására […]
 • BSPlayer FREE Android 1.28.1932017-05-25 BSPlayer FREE Android 1.28.193 (0)
  A BSPlayer FREE egy Android operációs rendszert futtató készülékekre tervezett fim, illetve zenelejátszó program, ami rengeteg […]
 • Total Commander For Android 2.622015-08-30 Total Commander For Android 2.62 (0)
  A Total Commander For Android az egyik legtöbb funkciót biztosító fájlkezelő alkalmazás ami mobilra elérhető. Ez az Android program […]