Black Bird Image Optimizer 1.0.3.0

A Black Bird Image Optimizer egy korszerű képszerkesztő szoftver, amivel számos optimalizálási lehetőséghez lehet hozzáférni. Az alábbi alkalmazással restaurálás esetén azt lehet tömöríteni, módosítható a kontraszt, a fényerő, illetve a színjellemzőket. JPG, JPEG, JPE, PNG formátumokat támogat.

Egy különleges, nagyon egyszerűen használható akár képek restaurálásához is ideális képkezelő alkalmazás a Black Bird Image Optimizer. A szoftver számos népszerű képkezelési feladatot támogat.

A Black Bird Image Optimizer letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell, ezt követően egy két paneles kezelőfelület fogad, az alsó eszköztárán akár azonnal be is tallózhatod a számára azt a képet amit szerkesztenél. Az alkalmazás túl sok képformátumot nem támogat, kizárólag JPG, JPEG, JPE, PNG fájlkiterjesztések esetén nyújt teljes körű szolgáltatást.

A Black Bird Image Optimizer által támogatott képszerkesztési funkciókat az alsó eszköztáron lehet kiválasztani. A szoftver tartalmaz egy különleges funkciót, vele opcionálisan tömöríteni is lehet a képet, ez abban az esetben lehet hasznos, ha rengeteg fotót tárolsz a számítógépeden, azt meg szeretnéd később osztani.

Képek restaurálásakor a szerkesztendő fotón módosítható a fényerő, a kontraszt, illetve a hozzá tartozó legalapvetőbb színjellemzők.

Ezeket a lehetőségeket a Black Bird Image Optimizer egy beépített csúszkán teszi lehetővé. Tartalmaz egy beépített képnézegető funkciót, amivel megtekinthető az eredeti kép, illetve a módosított változat. Ez a funkció teljes értékű szolgáltatást biztosít akárcsak egy a hasonló feladatra tervezett program. Így ha szükséges opcionálisan vissza is vonható egy korábban végrehajtott módosítás.

A Magyar nyelvi támogatás hiányától eltekintve igen hasznos tud lenni adott képszerkesztési feladatok esetén.

Mivel az alkalmazás ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe, ajánlani tudunk néhány ingyenes alternatívát, többek között a SunlitGreen Photo Editor megoldását, belőle Portable változat is elérhető. Látványos diavetítések összeállításához egy remek választás a IceCream Slideshow Maker a vele elkészített diavetítéseket akár a YouTube-on is meg tudod osztani.

A Black Bird Image Optimizer egy különleges képszerkesztő szoftver, amivel képeket lehet tömöríteni, illetve egyszerűbb restaurálási feladatokat elvégezni rajta. Nagyon egyszerű a használata, támogatja a ma legnépszerűbb képformátumokat.

Black Bird Image Optimizer

Black Bird Image Optimizer összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • képek szerkesztéséhez
 • egyszerre több fájlt is támogat egy munkafolyamat alatt
 • képek restaurálásához
 • kép tömörítés
 • színjellemzők módosításához
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://blackbirdcleaning.com/imgoptim.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Black Bird Image Optimizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ReaConverter Pro 7.6742021-09-21 ReaConverter Pro 7.674 (0)
  A ReaConverter Pro egy képek szerkesztésére alkalmas rengeteg speciális opciót magában rejtegető szoftver. Ez a képkezelő program […]
 • ImageMagick 7.1.0-72021-09-13 ImageMagick 7.1.0-7 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • ImageMagick Portable 7.1.0-72021-09-13 ImageMagick Portable 7.1.0-7 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]
 • FileOptimizer 15.10.26442021-09-12 FileOptimizer 15.10.2644 (0)
  A FileOptimizer egy igen hasznosnak tekinthető speciális fájltömörítő program. Neki köszönhetően úgy tudod tömöríteni a […]
 • FreeVimager Portable 9.9.192021-08-26 FreeVimager Portable 9.9.19 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]