Black Bird Image Optimizer 1.0.3.0

A Black Bird Image Optimizer egy korszerű képszerkesztő szoftver, amivel számos optimalizálási lehetőséghez lehet hozzáférni. Az alábbi alkalmazással restaurálás esetén azt lehet tömöríteni, módosítható a kontraszt, a fényerő, illetve a színjellemzőket. JPG, JPEG, JPE, PNG formátumokat támogat.

Egy különleges, nagyon egyszerűen használható akár képek restaurálásához is ideális képkezelő alkalmazás a Black Bird Image Optimizer. A szoftver számos népszerű képkezelési feladatot támogat.

A Black Bird Image Optimizer letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell, ezt követően egy két paneles kezelőfelület fogad, az alsó eszköztárán akár azonnal be is tallózhatod a számára azt a képet amit szerkesztenél. Az alkalmazás túl sok képformátumot nem támogat, kizárólag JPG, JPEG, JPE, PNG fájlkiterjesztések esetén nyújt teljes körű szolgáltatást.

A Black Bird Image Optimizer által támogatott képszerkesztési funkciókat az alsó eszköztáron lehet kiválasztani. A szoftver tartalmaz egy különleges funkciót, vele opcionálisan tömöríteni is lehet a képet, ez abban az esetben lehet hasznos, ha rengeteg fotót tárolsz a számítógépeden, azt meg szeretnéd később osztani.

Képek restaurálásakor a szerkesztendő fotón módosítható a fényerő, a kontraszt, illetve a hozzá tartozó legalapvetőbb színjellemzők.

Ezeket a lehetőségeket a Black Bird Image Optimizer egy beépített csúszkán teszi lehetővé. Tartalmaz egy beépített képnézegető funkciót, amivel megtekinthető az eredeti kép, illetve a módosított változat. Ez a funkció teljes értékű szolgáltatást biztosít akárcsak egy a hasonló feladatra tervezett program. Így ha szükséges opcionálisan vissza is vonható egy korábban végrehajtott módosítás.

A Magyar nyelvi támogatás hiányától eltekintve igen hasznos tud lenni adott képszerkesztési feladatok esetén.

Mivel az alkalmazás ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe, ajánlani tudunk néhány ingyenes alternatívát, többek között a SunlitGreen Photo Editor megoldását, belőle Portable változat is elérhető. Látványos diavetítések összeállításához egy remek választás a IceCream Slideshow Maker a vele elkészített diavetítéseket akár a YouTube-on is meg tudod osztani.

A Black Bird Image Optimizer egy különleges képszerkesztő szoftver, amivel képeket lehet tömöríteni, illetve egyszerűbb restaurálási feladatokat elvégezni rajta. Nagyon egyszerű a használata, támogatja a ma legnépszerűbb képformátumokat.

Black Bird Image Optimizer

Black Bird Image Optimizer összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • képek szerkesztéséhez
 • egyszerre több fájlt is támogat egy munkafolyamat alatt
 • képek restaurálásához
 • kép tömörítés
 • színjellemzők módosításához
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://blackbirdcleaning.com/imgoptim.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Black Bird Image Optimizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Light Image Resizer 5.1.4.12019-02-25 Light Image Resizer 5.1.4.1 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • Paint.NET 4.1.62019-03-19 Paint.NET 4.1.6 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • FileOptimizer 13.702019-03-22 FileOptimizer 13.70 (0)
  A FileOptimizer egy igen hasznosnak tekinthető speciális fájltömörítő program. Neki köszönhetően úgy tudod tömöríteni a […]
 • Convert Image 12.1532018-01-05 Convert Image 12.153 (0)
  A Convert Image egy nagyon egyszerűen használható képszerkesztő szoftver, amivel fotókat tudsz konvertálni, akár kötegelt formában. […]
 • Image Watermark Studio 1.502018-02-13 Image Watermark Studio 1.50 (0)
  Az Image Watermark Studio egy igazán széleskörűen használható fotóeditor alkalmazás, amivel az adott állományokat akár csoportosan, […]