Baidu Cleaner 6.0.4.144331 Beta

A Baidu Cleaner egy univerzális Windows pucoló szoftver amivel gyorsabb, tisztább operációs rendszert kaphatsz. Átvizsgálja a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, takarítja a böngészők által visszahagyott nyomokat is. Az alábbi Free alkalmazással a RAM is felszabadítható egy kattintással. Profi karbantartó.

Rengeteg alkalmazás egyidejű futtatása esetén idővel a PC teljesítménye rohamosan romlani kezd mivel rengeteg olyan fájlt gyűjtenek össze a háttérben ami az értékes hely elfoglalásán kívül magára a teljesítményre is negatívan hat. A Baidu Cleaner képes ezeknek véget vetni úgy hogy törli azokat.

A beszerezhető állomány installálása során csatlakozik egy távoli számítógéphez és letölti az aktuális, legfrissebb változatot. Komolyabb szakértelem nélkül hajtható végre a telepítés, ami után egy igen modern, számos egyedi megoldást biztosító felhasználói interfész fogad. A Baidu Cleaner üzembe helyezése egyetlen kattintással megvalósítható, ahol felkutatja azokat a területeket amik a leginkább érzékenyek a fölösleges fájlok felhalmozására.

Alapértelmezés szerint vizsgálja a regisztrációs adatbázist, a Windows átmeneti könyvtárait, a korábban telepített programok visszamaradt fájlelőzményeit, értelemszerűen a böngészőket is.

Az elemzés után a Baidu Cleaner egy átlátható listán sorolja fel ezeket méret és tartalom besorolás szerint. Opcionálisan maga a felhasználó eldöntheti, hogy mit szeretne mégis megtartani.

Van még benne egy RAM felszabadító segédlet amivel egy kattintással állíthatóak le azok a szolgáltatások amik ritkán használatosak. Jelentős gyorsulás érhető el vele.

A Baidu Cleaner funkcionálisan bővíthető úgynevezett modulokkal, amikkel további opciókhoz férhetsz hozzá. Többek között itt integrálható egy fejlett Startup Manager, illetve uninstaller összetevő, amivel tovább fokozható a teljesítmény.

Karbantartási célokra felhasználhatod még a CCleaner nevű szoftvert, illetve az Advanced SystemCare-t ami szintén igen fejlett direktívákat képvisel. A Baidu PC Faster hasonló megoldásokat biztosít némileg más megközelítésből.

A Baidu Cleaner egy gyors hatékony és széleskörűen felhasználható általános karbantartó ami fel tudja kutatni a háttérben összegyűlt fölösleges fájlokat, majd azokat törölni is tudja. A RAM felszabadítására is képes.

Baidu Cleaner

Baidu Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • böngésző pucoló
 • regisztrációs adatbázis optimalizálás
 • kizárási lehetőségek
 • RAM optimalizáló
 • további modulokkal bővíthető
 • egy kattintásos üzemmódok
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://cleaner.baidu.com/en/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Baidu Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2462021-09-08 Glary Disk Cleaner 5.0.1.246 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • PrivaZer Portable 4.0.292021-09-05 PrivaZer Portable 4.0.29 (0)
  A PrivaZer Portable hordozható változatban futtatható ingyenes rendszer pucoló, böngésző takarító szoftver, egyszerű kezelhetőség […]
 • Revo Uninstaller Portable 2.3.02021-08-25 Revo Uninstaller Portable 2.3.0 (0)
  A Revo Uninstaller Portable egy igen népszerű programeltávolító szoftver, ami több igen hasznos Toolst is biztosít. A program […]
 • UPCleaner 1.6.3.171952016-04-30 UPCleaner 1.6.3.17195 (0)
  Az UPCleaner egy igazán látványosra sikeredett általános karbantartó, Windows tisztító program. A tisztítás során támogatja a […]
 • Privacy Eraser Free Portable 5.15.42021-09-15 Privacy Eraser Free Portable 5.15.4 (0)
  A Privacy Eraser Free Portable egy privát takarítási segédlet, amivel néhány egyszerű lépésben teheted nem csak hogy biztonságosabbá, […]