BaiduSoft címke - Letöltés ingyen SzoftHub.hu

BaiduSoft

 • A Baidu PC Faster segítségével karbantarthatod a számítógépedet, takaríthatsz, illetve át tudod tekinteni az automatikusan induló szoftverek listáját, továbbá tesztelhetjük az internet kapcsolatunkat. Rendszer optimalizáló képességgel.

  Baidu PC Faster 5.1.3.131061

  A Baidu PC Faster segítségével karbantarthatod a számítógépedet, takaríthatsz, illetve át tudod tekinteni az automatikusan induló szoftverek listáját, továbbá tesztelhetjük az internet kapcsolatunkat. Rendszer optimalizáló képességgel.

  olvasd tovább...

 • A Baidu Cleaner egy univerzális Windows pucoló szoftver amivel gyorsabb, tisztább operációs rendszert kaphatsz. Átvizsgálja a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, takarítja a böngészők által visszahagyott nyomokat is. Az alábbi Free alkalmazással a RAM is felszabadítható egy kattintással. Profi karbantartó.

  Baidu Cleaner 6.0.4.144331 Beta

  A Baidu Cleaner egy univerzális Windows pucoló szoftver amivel gyorsabb, tisztább operációs rendszert kaphatsz. Átvizsgálja a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, takarítja a böngészők által visszahagyott nyomokat is. Az alábbi Free alkalmazással a RAM is felszabadítható egy kattintással. Profi karbantartó.

  olvasd tovább...

 • A Baidu Antivirus ingyenes alternatívát biztosít bizalmas információink megóvására, megvédi rendszerünket a vírusoktól. A valósidejű védelmen felül, biztonságosabb böngészést, illetve fájlvédelmi opciókat is támogat. Felhőalapú vírusirtó.

  Baidu Antivirus 5.4.3.148966

  A Baidu Antivirus ingyenes alternatívát biztosít bizalmas információink megóvására, megvédi rendszerünket a vírusoktól. A valósidejű védelmen felül, biztonságosabb böngészést, illetve fájlvédelmi opciókat is támogat. Felhőalapú vírusirtó.

  olvasd tovább...

 • Biztonságos, könnyen kezelhető és gyors böngésző a Spark Browser. Maga a szoftver a Chromium alapjaiból merít ihletet kibővítve azt néhány extra funkcióval. Tud szinkronizálni, tartalmaz torrent, illetve YouTube videó letöltő […]

  Spark Browser 33.9.1000.57

  Biztonságos, könnyen kezelhető és gyors böngésző a Spark Browser. Maga a szoftver a Chromium alapjaiból merít ihletet kibővítve azt néhány extra funkcióval. Tud szinkronizálni, tartalmaz torrent, illetve YouTube videó letöltő […]

  olvasd tovább...