Képkezelők

Axialis IconGenerator 1.01

Az Axialis IconGenerator egy különleges, Grafikai program, amivel egyedi ikonokat tudsz létrehozni néhány egyszerű lépésben. A program támogatja, hogy fotók felhasználásával lehessen ilyen jellegű fájlokat létrehozni. ICO, PNG, JPG, BMP formátumokat támogat.

Kifejezetten azoknak a számítógép tulajdonosoknak lehet hasznos az Axialis IconGenerator, akik saját, egyedi ikonokat szeretnének létrehozni, fontos hogy egyszerűen lehessen használni. Akár kezdők számára sem jelent problémát a szoftver rendeltetésszerű használata.

Az Axialis IconGenerator letöltése után néhány lépésben telepíthető, ahol csak a licenc információkat kell áttekinteni, illetve elfogadni. Ezt követően szinte azonnal használható állapotba kerül. Az Axialis IconGenerator kezelőfelülete igen áttekinthető, ikonok létrehozásakor, a munkafolyamatot egy projekt formájában lehet elmenteni. A szoftver különlegessége, hogy akár fotókat is át lehet alakítani ikonná, itt a betallózott képeket igen profi szinten testre lehet szabni, ez az egyedibb eredmények elérésének a céljából lehet hasznos.

Az Axialis IconGenerator alapvetően ICO, PNG, JPG, BMP képformátumokat támogat.

Az ikon kollekció létrehozása előtt előre megadható, hogy milyen formátumban mentse el azt, illetve előre definiálható a méret.

A szoftver alapértelmezetten is biztosít néhány ikont, amit szintén ki lehet választani. Az Axialis IconGenerator előnyeként hozható fel az egyszerű használat, áttekinthető opciók, ami viszont negatívum, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. Illetve ingyenesen néhány funkciója nem vehető igénybe.

Ikon kezelő funkciót biztosít még az IcoFX nevű program, szintén rengeteg funkciót biztosít az adott feladathoz. Hordozható változatban is elérhető. Ha egy olyan speciális segédalkalmazást keresel, amivel ikonokat lehet kinyerni, akkor erre a feladatra Quick Any2Ico nevű programot érdemes kiválasztani.

Az Axialis IconGenerator egy prémium kategóriás ikon kezelő alkalmazás, amivel új ikon készleteket állíthatsz össze. Vele akár képekből is tudsz ilyen jellegű fájlokat előállítani. ICO, PNG, JPG, BMP fájlformátumokat támogat.

Axialis IconGenerator

Axialis IconGenerator Összefoglaló:

 • Ikon készítő alkalmazás
 • ideális hogy képekből tudj ikonokat készíteni
 • ICO, PNG, JPG, BMP formátumokat támogat
 • felhasználóbarát kezelőfelület
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.axialis.com/icongenerator/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Axialis IconGenerator
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
48-59 EURO DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FireAlpaca 2.11.242024-06-13 FireAlpaca 2.11.24 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • Simple Code Generator 1.162024-05-09 Simple Code Generator 1.16 (0)
  A Simple Code Generator szöveges tartalmakból hoz létre QR kódokat bonyolultabb procedúra nélkül. A szoftverrel speciális […]
 • jAlbum 34.32024-04-12 jAlbum 34.3 (0)
  A jAlbum nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy online fotóalbumokat hozzunk létre a számítógépünkön tárolt fotók, illetve videók […]
 • jAlbum Portable 34.32024-04-12 jAlbum Portable 34.3 (2)
  A jAlbum Portable egy több népszerű képformátumot ( JPG, PNG, BMP ) is támogató fotóalbum készítő program. A végeredmény megosztható […]
 • PicPick 7.2.82024-02-23 PicPick 7.2.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]

Szólj hozzá