aTube Catcher használata

Videó letöltő, konvertáló, képlopó és DVD lemez író funkciók használatára bevethető ingyenes, remek kis szoftver az aTube Catcher.

Rengeteg nélkülözhetetlen multimédiás funkciót magába foglaló szoftver, a használatával egy sor másik program válik fölöslegessé hisz vele is végrehajtható.

Videók letöltése: A közösségi videómegosztókon közzétett tartalmak egyszerű és rugalmas beszerzésében is a rendelkezésedre áll. Mindamellett hogy le tudja tölteni, egy munkafolyamat alatt át is konvertálja, itt számos népszerű formátum áll rendelkezésre.

Videó felvevő: Videó felvételt tud készíteni az asztali tevékenységeinkről méghozzá arról a területről amit kijelölsz a számára. Természetesen kizárólag hangok rögzítésére is képes.

Blu-Ray DVD kreátor: Szakértelem nélkül hozhatsz létre műsoros DVD lemezeket akár Blu-ray minőségben az összeállítás vele lemezre is írható.

Konvertálás: Rengeteg kodek típust támogat, az átalakításon felül azok vágását is végrehajtja, sajnos ez a funkciója csak két menetben hajtható végre.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt könnyedén kezelhető szoftver, széleskörű funkcionalitása révén mindenképp érdemes azoknak kipróbálni akik az alábbi munkafolyamatokat több alkalmazással valósították meg. Az aTube Catcher letölthető innen.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • FileZilla használata2020-08-23 FileZilla használata (0)
  A fájlkezelő az egy felhasználóbarát alkalmazás amit FTP kliens, illetve szerver feladatokra lehet beszerezni. A FileZilla használata […]
 • Bandizip használata2020-03-03 Bandizip használata (0)
  Tömörített fájlok kicsomagolására, illetve a saját tartalmaid tömörítéséhez megfelelő szoftver amivel rengeteg ismert formátum […]
 • IObit Smart Defrag használata2020-02-27 IObit Smart Defrag használata (0)
  Egy Windows rendszeren futtatható korszerű program amivel töredezettség mentesíthető az operációs rendszerhez tartozó tartalmak. Az […]
 • System Ninja használata2018-10-10 System Ninja használata (0)
  Egy igazán sokrétűen és rugalmasan használható karbantartó szoftver ami nem csak hogy tisztább Windowst kölcsönöz a számodra, de még […]
 • PatchMyPC használata2018-09-15 PatchMyPC használata (0)
  A szoftver, a PatchMyPC egy univerzális szoftvercsomag, amivel egyetlen felületen menedzselheted az összes programot amit a Windows […]
Cimkék: