aTube Catcher használata

Videó letöltő, konvertáló, képlopó és DVD lemez író funkciók használatára bevethető ingyenes, remek kis szoftver az aTube Catcher.

Rengeteg nélkülözhetetlen multimédiás funkciót magába foglaló szoftver, a használatával egy sor másik program válik fölöslegessé hisz vele is végrehajtható.

Videók letöltése: A közösségi videómegosztókon közzétett tartalmak egyszerű és rugalmas beszerzésében is a rendelkezésedre áll. Mindamellett hogy le tudja tölteni, egy munkafolyamat alatt át is konvertálja, itt számos népszerű formátum áll rendelkezésre.

Videó felvevő: Videó felvételt tud készíteni az asztali tevékenységeinkről méghozzá arról a területről amit kijelölsz a számára. Természetesen kizárólag hangok rögzítésére is képes.

Blu-Ray DVD kreátor: Szakértelem nélkül hozhatsz létre műsoros DVD lemezeket akár Blu-ray minőségben az összeállítás vele lemezre is írható.

Konvertálás: Rengeteg kodek típust támogat, az átalakításon felül azok vágását is végrehajtja, sajnos ez a funkciója csak két menetben hajtható végre.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt könnyedén kezelhető szoftver, széleskörű funkcionalitása révén mindenképp érdemes azoknak kipróbálni akik az alábbi munkafolyamatokat több alkalmazással valósították meg. Az aTube Catcher letölthető innen.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • VSO Downloader használata2014-02-21 VSO Downloader használata (0)
  Videók automatikus letöltésére használható ingyenes szoftver a VSO Downloader. Konvertáló funkciót is tartalmaz. Rugalmas […]
 • PicPick használata2018-08-31 PicPick használata (0)
  Asztali tevékenységed megörökítésére használható Screenshot készítő program. Ingyenes, több felhasználási területet is biztosít. […]
 • IObit Malware Fighter használata2014-03-03 IObit Malware Fighter használata (0)
  Magyar nyelven futtatható ingyenes kártevő kereső és eltávolító program az IObit Malware Fighter, vele felkutathatóak a […]
 • Bandicam használata2014-03-02 Bandicam használata (1)
  Videó, illetve képlopó szoftver amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. A Bandicam rengeteg extra beállítást biztosít […]
 • SockConverter használata2014-02-27 SockConverter használata (0)
  Multimédiás tartalmak azonnali dekódolási feladatainak végrehajtására használható szoftver, a különlegessége hogy a futtatásához nem […]
Cimkék: