KMPlayer használata

Rengeteg formátumot támogató, streaming funkciókat is biztosító remek kis szoftver a KMPlayer. A filmek 3D kimenetűvé való átalakítására is képes.

Pár kattintással installálható, amely végeredményeként azonnal használatba vehető. A folyamat komolyabb szakértelmet nem kíván.

Az indítása után megadható a számára hogy mely formátumokat kezeljen, itt javasolt az összes kijelölése abban az esetben ha csak őt használod.

Manuálisan is betallózhatóak a számára azok a tartalmak amiket vele szeretnél megnyitni. Ezt úgy teheted, hogy a kezelőfelületére kattintasz jobb egérgombbal, majd a fájlok megnyitása lehetőséget választod.

A hagyományos formátummal rendelkező állományok egyetlen kattintással alakíthatóak át 3D kimenetűvé, ezt az opciót az alsó eszköztárán találod.

Streamingelni vagy fájltársítás útján, esetleg az adott URL megadásával lehetséges. Ezt a program bal felső ikonjára kattintva, továbbá az URL megadása útvonalon történhet meg.

Skinek kiválasztása: A kezelőfelület a felhasználói igényekhez igazítható, amit a beállítások panelon kezdeményezhetsz, ehhez szintén az alkalmazás felületére kell hogy kattints, ahol a skin opciót kell választani.

A KMPlayer letölthető innen.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • FileZilla használata2020-08-23 FileZilla használata (0)
  A fájlkezelő az egy felhasználóbarát alkalmazás amit FTP kliens, illetve szerver feladatokra lehet beszerezni. A FileZilla használata […]
 • Bandizip használata2020-03-03 Bandizip használata (0)
  Tömörített fájlok kicsomagolására, illetve a saját tartalmaid tömörítéséhez megfelelő szoftver amivel rengeteg ismert formátum […]
 • IObit Smart Defrag használata2020-02-27 IObit Smart Defrag használata (0)
  Egy Windows rendszeren futtatható korszerű program amivel töredezettség mentesíthető az operációs rendszerhez tartozó tartalmak. Az […]
 • System Ninja használata2018-10-10 System Ninja használata (0)
  Egy igazán sokrétűen és rugalmasan használható karbantartó szoftver ami nem csak hogy tisztább Windowst kölcsönöz a számodra, de még […]
 • PatchMyPC használata2018-09-15 PatchMyPC használata (0)
  A szoftver, a PatchMyPC egy univerzális szoftvercsomag, amivel egyetlen felületen menedzselheted az összes programot amit a Windows […]
Cimkék: