KMPlayer használata

Rengeteg formátumot támogató, streaming funkciókat is biztosító remek kis szoftver a KMPlayer. A filmek 3D kimenetűvé való átalakítására is képes.

Pár kattintással installálható, amely végeredményeként azonnal használatba vehető. A folyamat komolyabb szakértelmet nem kíván.

Az indítása után megadható a számára hogy mely formátumokat kezeljen, itt javasolt az összes kijelölése abban az esetben ha csak őt használod.

Manuálisan is betallózhatóak a számára azok a tartalmak amiket vele szeretnél megnyitni. Ezt úgy teheted, hogy a kezelőfelületére kattintasz jobb egérgombbal, majd a fájlok megnyitása lehetőséget választod.

A hagyományos formátummal rendelkező állományok egyetlen kattintással alakíthatóak át 3D kimenetűvé, ezt az opciót az alsó eszköztárán találod.

Streamingelni vagy fájltársítás útján, esetleg az adott URL megadásával lehetséges. Ezt a program bal felső ikonjára kattintva, továbbá az URL megadása útvonalon történhet meg.

Skinek kiválasztása: A kezelőfelület a felhasználói igényekhez igazítható, amit a beállítások panelon kezdeményezhetsz, ehhez szintén az alkalmazás felületére kell hogy kattints, ahol a skin opciót kell választani.

A KMPlayer letölthető innen.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter használata2014-02-26 Freemake Video Converter használata (5)
  Videókhoz, audió tartalmakhoz használható ingyenes dekódoló szoftver a Freemake Video Converter, vele pillanatok alatt át tudod […]
 • SockConverter használata2014-02-27 SockConverter használata (0)
  Multimédiás tartalmak azonnali dekódolási feladatainak végrehajtására használható szoftver, a különlegessége hogy a futtatásához nem […]
 • Uninstall Tool használata2014-03-02 Uninstall Tool használata (0)
   Szoftverek végleges és nyom nélküli eltávolítására használható prémium alkalmazás. Az Uninstall Tool szolgáltatásainál többek között […]
 • aTube Catcher használata2014-02-23 aTube Catcher használata (0)
  Videó letöltő, konvertáló, képlopó és DVD lemez író funkciók használatára bevethető ingyenes, remek kis szoftver az aTube […]
 • Bandicam használata2014-03-02 Bandicam használata (1)
  Videó, illetve képlopó szoftver amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. A Bandicam rengeteg extra beállítást biztosít […]
Cimkék: