Blog

Appajánló: Flud – Torrent kliens: Táblagépekre, Androidot futtató mobilokra…

Elsősorban azoknak az Android operációs rendszert futtató mobil tulajdonosoknak lehet hasznos a Flud – Torrent kliens, akik Mobillal szeretnének Torrent fájlokat letölteni, fontos hogy egyszerűen lehessen használni, illetve biztosítsa azokat a beállításokat, kényelmi funkciókat, amik egy ilyen jellegű program esetén szükségesnek tekinthető.

Rengeteg előnyös tulajdonság jellemzi az alábbi teljesen ingyenesen használható Torrent letöltő alkalmazást, a Flud – Torrent kliens-t. Kis méretének köszönhetően nem csak táblagépeken, hanem mobilokon is teljes értékűen használható emellett rengeteg olyan speciális funkciót biztosít, amit eddig csak prémium Appok esetén fedezhettünk fel.

A Flud – Torrent kliens-t nagyon egyszerű használni, Magyar nyelven is tud, ha párhuzamos internetes tevékenységről lenne szó, abban az esetben akár a közvetlen használata előtt sávszélesség korlátozást is megadhatsz. A program rengeteg Protokollt támogat, természetesen mint bármely hasonló alkalmazás esetén a megkezdett munkafolyamatokat lehet szüneteltetni, majd a későbbiekben újra elindítható.

Az ütemezésen felül, akár tömegesen tölthetsz le fájlokat, azokat párhuzamosan. Alkalmazhatsz Proxy-kat, így a munkafolyamatok ki, illetve bejövő irányból titkosítva történik meg.

Ha ki szeretnéd próbálni a Flud – Torrent kliens legújabb változatát innen szerezheted be.

A címben említett Android programmal, akár mobiloddal is le tudsz tölteni Torrent fájlokat, időzített feladatok, sávszélesség korlátozás, titkosítási lehetőségek, Magyar nyelv jellemzi. Mivel ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni azoknak akik a szóban forgó feladatra keresnek célalkalmazást.

Flud – Torrent kliens: Ha egy ingyenes Torrent kliens alkalmazást keresel a mobilodra…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Appajánló: Flud - Torrent kliens: Táblagépekre, Androidot futtató mobilokra…
Szerző
Leírás
Elsősorban azoknak az Android operációs rendszert futtató mobil tulajdonosoknak lehet hasznos a Flud - Torrent kliens, akik Mobillal szeretnének Torrent fájlokat letölteni, fontos hogy egyszerűen lehessen használni, illetve biztosítsa azokat a beállításokat, kényelmi funkciókat, amik egy ilyen jellegű program esetén szükségesnek tekinthető.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá