Appajánló: Opera Max – Ha adatforgalmat szeretnél megspórolni a mobiloddal…

Egy igen hasznos, ingyenes Android alkalmazás az Opera Max, amivel nem csak a biztonságosabb mobil használat érhető el, hanem akár jelentősebb adatforgalmat is meg tudsz spórolni. VPN, illetve tűzfal szolgáltatással.

Ingyenes, sokoldalú, könnyen használható igen hasznos Android operációs rendszert futtató készülékekre tervezett alkalmazás az Opera Max. A program megoldásának köszönhetően komolyabb szakértelem hiányában tudsz adatforgalmat megspórolni, ami elsősorban mobilinternet előfizetés esetén lehet hasznos. Természetesen az Opera Max Wi-FI hozzáférések esetén is használható.

Az App tartalmaz egy nagyon egyszerűen használható VPN kiegészítőt, ami nem csak az adatforgalom titkosítására használható fel, hanem meg tudja akadályozni, hogy adatokat szivárogtasson ki a készüléked, amik rád nézve akár bizalmas jellegű információkat tartalmazhatnak.

Az Opera Max tűzfalként is használható, itt nem csak hogy kilistázza azokat a folyamatokat amik a háttérben futnak, azokat blokkolni is tudod. Az alkalmazás információt tud biztosítani a megspórolt adatmennyiségről, a blokkolt elemekről.

A program hatalmas felhasználói táborral rendelkezik, amellett hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Ideális általános böngészéshez, játékokhoz, Multimédiás feladatokhoz, Streamingeléshez.

Ha ki szeretnéd próbálni, a program legújabb kiadását innen szerezheted be.

Az Opera Max egy közkedvelt adatkezelő segédlet Androidra, vele adatforgalmat spórolhatsz meg, biztonságosabbá teheted a készülékedet. Tűzfalat, illetve egy VPN klienst is felfedezhetsz benne. Általános információk biztosításához a háttérben futó hálózati tevékenységekről. Természetesen Magyar nyelven is tud.

Opera Max: Ingyenes adatkezelő program Androidra…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Appajánló: Opera Max - Ha adatforgalmat szeretnél megspórolni a mobiloddal…
Szerző
Leírás
Egy igen hasznos, ingyenes Android alkalmazás az Opera Max, amivel nem csak a biztonságosabb mobil használat érhető el, hanem akár jelentősebb adatforgalmat is meg tudsz spórolni. VPN, illetve tűzfal szolgáltatással.

Kapcsolódó szoftverek