Appajánló: F-Secure KEY Android – Jelszómenedzser program mobilodra…

A mobilodon tárolt, kezelt jelszavak sokkal kényelmesebb kezelésére alkalmas, teljesen ingyenesen használható jelszómenedzser program az F-Secure KEY Androidra optimalizált változata.

Ha mobiloddal rengeteg olyan oldalt látogatsz, ahová regisztráltál is, bonyolult jelszavakat választottál, azokat kényelmesebben szeretnéd adminisztrálni az Androidot futtató készülékeden, itt egy igen hasznos program az F-Secure KEY Android változatának a személyében.

Az alkalmazás azok számára már nem ismeretlen, akik hagyományos asztali számítógépeken is használják, mivel funkcionálisan szinte azonos lehetőségeket kínál. Amellett hogy teljesen ingyenes, teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, sőt biztosítja az összes olyan funkciót, ami a szóban forgó feladatkörhöz elengedhetetlen, vagyis a jelszavak adminisztrálását.

Az F-Secure KEY Android kiadása is tartalmaz egy jelszó generátor funkciót, amivel nehezen visszafejthető jelszavakat lehet készíteni, az azok biztonságos eltárolásáról egyetlen mesterjelszó megadásával lehet gondoskodni.

Az F-Secure KEY Android képes böngészés során automatikusan kitölteni, majd beléptetni azokra az oldalakra amikhez korábban hozzákonfiguráltad, így magáról a kényelemről is gondoskodik. Itt ezekhez saját profilokat lehet összeállítani, így azok áttekinthetőbbek. Ez az Android program kiemelkedő lehetőségeket biztosít a saját kategóriájában. Ha ki szeretnéd próbálni, a legújabb változatát itt találod.

Az F-Secure KEY Android egy kifejezetten mobilokra kifejlesztett jelszókezelő mindenes alkalmazás, ami extrájaként jelszógenerátort is tartalmaz. Képes teljesen automatikusan beléptetni azokra az oldalakra amiket rábíztál korábban. Szerencsére Magyar nyelven is tud.

Appajanlo F-Secure KEY Android - Jelszomenedzser program mobilodra-093724

Jelszómenedzser: Mobilodon használd őt: F-Secure KEY Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Appajánló: F-Secure KEY Android - Jelszómenedzser program mobilodra…
Szerző
Leírás
A mobilodon tárolt, kezelt jelszavak sokkal kényelmesebb kezelésére alkalmas, teljesen ingyenesen használható jelszómenedzser program az F-Secure KEY Androidra optimalizált változata.

Kapcsolódó szoftverek