AlterPDF 5.6

Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a dokumentumok vágása, konvertálása, normál szerkesztése, fotók kinyerése, titkosítás, illetve az azokhoz szükséges funkciók választhatóak ki. A Free alkalmazással vízjelezhetőek a tartalmak.

Az irodai programmal egy modern szoftvert használhatunk amivel a dokumentum tartalmak szerkesztéshez lényeges eszközöket lehet kiválasztani amivel dekódolni, illetve tartalmilag szerkeszteni lehet a PDF tartalmat. Az AlterPDF ingyenesen használható, tartalmaz olyan funkciókat amiket a fizetős megoldásoknál eddig rendelkezésre álltak.

Az AlterPDF letöltése után a szoftver telepítése befejezésével egy rendszerezett felhasználói felületen lehet kiválasztani azokat a funkciókat amikre létrehozták. Az alkalmazás rugalmasan támogatja, hogy azokat a lényeges munkafolyamatokat végrehajthassuk amik egy PDF fájl szerkesztésénél megszokott kiegészítőnek tekinthető.

PDF fájlok konvertálására is hatékony az AlterPDF

A PDF fájlokat konvertálhatjuk számos könnyebben megnyitható irodai formátumra, többek között Word, Excel tartalomba, illetve azokat is használhatjuk, hogy PDF fájlokat hozzunk létre amit már akár egy mások által megoszthatóvá is tehetünk. Ki lehet azokból nyerni képeket, forgatni lehet, oldalakat lehet azokból kinyerni, vízjeleket lehet azokra elhelyezni ha egy saját projektet hozunk létre és azon bármely okból egy kiválasztható területre helyeznénk el.

A PDF fájlokhoz ingyenesen használható programmal ki tudjuk választani az összes olyan feladatot amivel a legtöbb munkafolyamat végezhető el, nincs szükség arra hogy több alkalmazást is futtassunk annak az érdekében, hogy a tartalmakat egy adott felhasználási területhez létre lehessen hozni. A programmal normál feladatok is támogatottak, a betallózott tartalmat megtekinthetjük, ha az AlterPDF megoldásával szerkeszteni kell, azonnal kiválasztható a remek indítófelülettel rendelkező alkalmazással.

Az alkalmazást az Adobe Acrobat ingyenes alternatívájaként használhatjuk, majdnem minden funkciót felfedezhetünk, használhatjuk a legismertebb szolgáltatásokat amik a PDF fájlok, illetve Word, Excel dokumentumokhoz használtunk. A konvertálással az azok dinamikusabb felhasználását tudjuk megvalósítani. PDF fájlok szerkesztéséhez a PDF Shaper nevű irodai megoldást lehet használni ami kiváló eszközöket tartalmaz.

A z AlterPDF egy PDF fájlokhoz használható alkalmazás amivel a dokumentumokat konvertálni, szerkeszteni, illetve megtekinteni lehet. A szoftver a fájlok titkosításához, illetve a több oldalból álló tartalmak darabolásához is profi eszközöket biztosít.

AlterPDF – PDF szerkesztő alkalmazás

AlterPDF összefoglaló:

 • irodai alkalmazás
 • PDF fájlok szerkesztéséhez
 • PDF konvertáló
 • képek kinyerése
 • titkosítás
 • egyszerűbb szerkesztési feladatokhoz
 • PDF fájlok megnyitásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.alterpdf.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AlterPDF
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDFill PDF Tools 12.0 Build 42016-10-29 PDFill PDF Tools 12.0 Build 4 (0)
  A PDFill PDF Tools egy rengeteg hasznos funkciót biztosító PDF kezelő program. Vele a megnyitott dokumentumot meg lehet tekinteni, […]
 • PDF24 Creator 10.6.22021-10-23 PDF24 Creator 10.6.2 (0)
  A PDF24 Creator egy valódi mindenes szoftver amivel a szóban forgó dokumentumot tudod szerkeszteni. Rengeteg extra funkciót rejteget, […]
 • PDF Shaper 11.42021-09-28 PDF Shaper 11.4 (0)
  A PDF Shaper egy igen széleskörűen használható PDF konvertáló szoftver, ami ideális RTF kiterjesztések gyártásához. Ez a Free […]
 • PDF Candy Desktop 2.872020-02-20 PDF Candy Desktop 2.87 (0)
  A PDF Candy Desktop egy rendkívül erőteljes PDF fájl szerkesztő program amivel konvertálni titkosítani, egyesíteni, darabolni és még […]
 • Best PDF Tools 3.62020-02-14 Best PDF Tools 3.6 (0)
  A Best PDF Tools irodai alkalmazással PDF fájlokat lehet szerkeszteni, rengeteg igen közkedvelt eszköz áll rendelkezésre a lehető […]