Blog

Ingyen használható PDF szerkesztő, konvertáló szoftver az AlterPDF

Ingyenesen használható PDF kezelő alkalmazás amivel a dokumentum fájlok megtekintésére és az azok módosításához fedezhetünk fel rengeteg olyan eszközt amik fontosak. Konvertálhatóak a fájlok, illetve képeket is ki lehet nyerni az AlterPDF irodai megoldásával.

Ígéretes megoldás amivel a PDF tartalmaknál lényeges eszközöket lehet használni. A szoftverrel a tartalmak megtekintése, illetve az azok szerkesztése is ingyenesen használható kiegészítőkkel valósítható meg. Az AlterPDF hatékony funkciókat biztosít azon Windows futtatóknak akik egy szabadon beszerezhető irodai szoftvert szeretnének használni.

A programmal a dokumentum fájlokat több formátumban is képesek vagyunk az adott feladatnak megfelelő irányba konvertálni. A szerkesztésekor egyszerűbb szöveges jellegű gépelési feladatok, oldalak kinyerése, kivágás, forgatás, illetve kép fájlok létrehozása választható ki azok a tevékenységek választhatóak ki amiket használni szeretnék.

Korszerű felhasználói felülettel tervezett PDF kezelő

A szoftver funkciói egy igazán áttekinthető tervezéssel elkészített felhasználói felületen választhatóak ki. Az egyszerű kezelhetőség egy mindenképp említésre méltó jellemzője, kevesebb időt igényel a szükséges munkafolyamathoz szükséges konfigurációk létrehozása.

A dokumentum fájlok megtekintésekor a megnyitott PDF egyszerű navigálásakor a több oldalas fájlok lapozása és az azok felnagyításukhoz is tartalmaz funkciót. Az ingyenesen használható PDF kezelő alkalmazást, az AlterPDF innen szerezhető be.

AlterPDF – PDF szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyen használható PDF szerkesztő, konvertáló szoftver az AlterPDF
Szerző
Leírás
Ingyenes PDF szerkesztő alkalmazás konvertáláshoz és képátalakítási feladatokhoz. Az AlterPDF profi szoftver az irodai feladatokat elvégző PC futtatóknak.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá