Blog

PDF dokumentumok szerkesztése, darabolása, illetve egyesítése a pdfFactory irodai kiegészítővel

Az irodai program egy PDF fájlok szerkesztéséhez korszerű funkciókkal futtatható szoftver amivel akár képek, videók, illetve szöveges tartalmakat is fel tudunk használni egy akár profi projekt létrehozásához. A szoftverrel a PDF fájlok egyesíthetőek, darabolhatóak, titkosíthatóak. A pdfFactory akár az Evernote levelező szoftvert használóknak is hasznos mivel azzal a PDF dokumentum küldése is a hatékonyan valósítható meg.

A szoftver egy letisztult, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező irodai program amivel PDF fájlokat lehet módosítani, illetve létrehozni.

A pdfFactory irodai programmal létrehozott dokumentumban begépelt betűk abban az esetben is a szükséges tulajdonságokkal jelennek meg ha a PDF megtekintéséhez használt szoftver nem tartalmazza.

PDF fájlok egyesítése, illetve darabolása

A gépre eltárolt tartalmak módosításakor törölhetőek azok az összetevők amire nincs szükség, a nagyobb méretű dokumentumok oldalak szerinti darabolása, illetve a korábban szerkesztési feladatként való oldal felosztás módosítása is lehetséges.

A szoftverrel akár egy adott felhasználói tábor, vagy személy által elérhető dokumentumot is létre lehet hozni, ahol azt jelszóval, illetve titkosító funkcióval lehet privát munkafolyamatokhoz módosítani. A pdfFactory PDF szerkesztő program innen szerezhető be.

pdfFactory – PDF szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF dokumentumok szerkesztése, darabolása, illetve egyesítése a pdfFactory irodai kiegészítővel
Szerző
Leírás
PDF tartalmak egyesítésére, illetve Az azok darabolásához is eredményes, korszerű kiegészítő a pdfFactory.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá