Foxit Reader: PDF, PPDF, FDF, XDP, XFDF fájlok megjelenítéséhez, illetve megosztásához

Rengetegen használják a Foxit Reader PDF fájl kezelő szoftvert amivel PPDF, FDF, XDP, XFDF formátumokat is kezelhetünk, ahol kiváló eszközöket választhatunk ki hogy a szükséges igény szerint lehessen a tartalmainkat megtekinteni, illetve egyszerűbben navigálhassunk a nagyobb dokumentum fájlok között.

A PDF dokumentum fájlok kezelése egy igen egyszerű, modern felszínnel rendelkező alkalmazással végezhető el ahol több hasznos eszköz is rendelkezésre áll, hogy az alap feladatokon kívül néhány plusz funkciót is használhassunk amivel rugalmasabbá tehető a PDF dokumentumok megtekintése. A Foxit Reader irodai alkalmazás számára nem probléma a több oldalból álló fájlok egyes tartalmai közötti lapozás, felnagyítható, a beillesztett zenéket, videókat is le lehet játszani, a módosításukhoz szükséges eszközöknél olyan funkciókat is ki lehet választani mint a rajzeszközök, objektumok, text összetevők.

A szoftvert, a Foxit Reader megoldását nagyon egyszerű használni, logikus elrendezéssel rendelkezik az irodai program ahol modern felhasználói felületen lehet a PDF fájlokat megtekinteni. Témákkal módosítható a kinézete, a kipróbálója választhatja ki azt a variációt ami a legjobb megjelenést biztosítja. A Foxit Reader innen tölthető le.

Foxit Reader – irodai alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Foxit Reader: PDF, PPDF, FDF, XDP, XFDF fájlok megjelenítéséhez, illetve megosztásához
Szerző
Leírás
PDF fájlok megtekintéséhez, illetve egyszerűbb szerkesztési feladatokhoz használható irodai szoftver a Foxit Reader

Kapcsolódó szoftverek